Les cases salesianes inicien els actes de presa de possessió dels nous directors

30 junio 2022

Salesians Comunicació

l

Durant els mesos de juliol i agost es duen a terme les presentacions a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora en les noves presències de referència, a més d'agrair la dedicació dels directors que finalitzen la seva etapa.

Amb el tancament del mes de juny comencen a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora els actes de presentació i preses de possessió per als directors salesians nomenats per l’Inspector Ángel Asurmendi el passat 9 de juny.

El tret de sortida tindrà lloc el dilluns 4 de juliol, a les 12:00, a Girona amb la presentació en comunitat de Ramon Bosch i Costa. A més, durant la primera setmana completa del mes tindran lloc els actes de Francisco Javier González Cabrera, a Antequera, a partir de les 12:00 del dimarts 5 de juliol, de Francisco José Pérez Camacho, a Triana, a las 20:30 en la Parroquia San Juan Bosco, i a Málaga, per a Tomás Sánchez Vázquez, a partir de les 19:00 al Santuari de Maria Auxiliadora, ambdues cites durant el dimecres 6, per tancar aquest primer bloc el dijous 7, a partir de les 18:00, a Algeciras amb la presentació de Juan Francisco Huertas Carretero, i reprendre a partir del dissabte 16 de juliol amb la presa de possessió de José Domingo Anzano Lacarte a la casa de Huesca, a partir de les 12.00.

La tercera setmana de juliol arrencarà amb la presa de possessió de Manuel Hurtado Solís, a les 13:00, a la comunitat proposta de Sevilla-Bartolomé Blanco, continuarà amb la presentació a les comunitats el dimecres 20 a les 12:30 a Mataró amb Antoni Vilarrubla i Grau,el dijous 21 a les 12:30 per Narcís Frigola i Ramió a Barcelona-Rocafort, i la renovació de Juan José Rodríguez Sánchez a Sant Adrià de Besós-La Mina, i es tancarà a Sant Boi el divendres 22 amb la presentació de Joan Camps i Marqués.

En els darrers dies de juliol arribarà la renovació de Mario Pardos Ruesca a Jerez Lora Tamayo amb la trobada amb la comunitat el dimecres 27 i continuarà amb la presa de possessió de Santiago Muñoz Sanahuja a València Sant Antoni Abat en la tarda del divendres 29, a partir de les 19:00.

Durant la segona quinzena d’agost, encara per confirmar, es duran a terme les presentacions de Segundo García Fernández i Rosendo Soler Miró a Alacant i Alcoi, respectivament.

Els diferents actes, presidits per l’inspector Ángel Asurmendi, o pel vicari Fernando Miranda en la seva representació, es desenvoluparan en un clima de família amb la presència dels directors sortints i nombrosos representants dels diferents ambients de les cases salesianes, familiars i amics. Aquestes jornades serviran també per agrair la dedicació dels directors que finalitzen la seva etapa a les diferents cases i destacar els articles 55 i 121 de la constitució salesiana que fan referència a la figura del director a la comunitat.

Accedeix a la galeria completa de la presentació de directors.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Un grupo de SSCC de la Región Ibérica, acompañados de José Antonio Hernández (SDB) y Mari Carmen San Miguel (FMA), además de algún otro miembro de la Familia Salesiana (Damas Salesianas y Antiguos Alumnos), ha recorrido del 1 al 6 de agosto los lugares de San...