Les escoles ja han posat en marxa la tradicional Pujada a peu a Montserrat, una experiència de peregrinació oberta a la comunitat educativa

6 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

"És tradició a les nostres escoles realitzar algunes activitats que animin el nostre esperit de superació, companyerisme, solidaritat... i a més que siguin expressió de la nostra fe. Per això aquest any us convidem de nou a participar a la Pujada a peu a Montserrat", comparteixen sobre l'experiència.

La pujada a peu a Montserrat és una de les grans cites d’inici de curs de les presències salesianes de Barcelona i el seu entorn.

Es podria dir que es tracta gairebé d’un ritual d’inici de curs i alhora una oportunitat de gaudir junts de la natura, la nit i l’amistat, compartint esforç, il·lusió, converses, cants i acudits, mentre es camina cap al Monestir de Montserrat.

Després de caminar durant tota la tarda i la nit s’arriba fins als peus de la Verge de Montserrat, coneguda popularment com La Moreneta, patrona de Catalunya, amb gran devoció en aquesta terra, i se li ofereix el curs.

Cada comunitat educativa organitza la seva pròpia pujada, i les primeres a fer-ho han estat Salesians Badalona i Salesians Rocafort, el cap de setmana passat, durant el divendres 7 d’octubre ho farà Salesians Sarrià, i properament Salesians Horta i Salesians Sant Boi.

És un moment únic i inoblidable veure centenars de joves i membres de la comunitat educativa compartint aquesta experiència tan fraterna.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»84197,84198,84199,84200,84201,84202,84203,84204,84205″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…