Les famílies de Salesians Puebla de la Calzada surten al carrer amb la primera edició de la ‘Gimcana Familiar’

27 abril 2022

Comunicació Puebla de la Calzada

l

La localitat extremenya es converteix en el tauler d'aquest joc salesià. 115 participants van haver de fer 30 proves repartides pels carrers de la ciutat.

Salesians Puebla de la Calzada va organitzar durant aquest mes d’abril la primera edició de la ‘Gimcana Familiar’ per a l’alumnat de Primària. Aquesta activitat, en què participaven amb un familiar directe, si era possible pare o mare, va ser tot un èxit. «115 participants van haver de realitzar 30 proves repartides per la localitat: 10 a la Plaça d’Espanya, 10 als parcs i esplanada d’entrada a l’escola i 10 dins del col·legi», compartien sobre una experiència que va convertir la ciutat extremenya en un tauler salesià on els protagonistes, i els curiosos vianants, van poder compartir aquest pati improvisat.

Dividits en tres categories diferents (categoria 1 alumnes de 1r i 2n d’EP, Categoria 2 per a 3r i 4t EP i Categoria 3 per a 5è i 6è EP) la iniciativa va ser molt ben acollida per tots i, sens dubte continuarà realitzant-se anualment. «Tant familiars com alumnat ens van repetir contínuament com ho havien passat de bé i ens van agrair l’organització, doncs poder gaudir com ho havien fet en un ambient tan familiar era una cosa a la qual no estaven acostumats», explicaven des de l’organització.

Aquesta activitat es va emmarcar dins de la campanya de matriculació “Creixent junts: Molt més que una escola”, una aposta de futur de la mà de Salesians.

Sota aquesta campanya s’ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà el lloc i l’estil de família on els més petits podran créixer i desenvolupar les seves capacitats.

Els Salesians a Espanya compten amb un total de 136 col·legis en què es formen més de 96.000 infants i joves, atesos per 6.250 professors. En els darrers anys, a la introducció de noves metodologies educatives, s’hi està sumant la innovació pastoral. Es tracta de projectes que ajuden a descobrir en els infants i els joves el sentit de la vida, convidant-los a incrementar el seu compromís amb la societat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…