Linares recorda a la primera comunitat salesiana

28 mayo 2024

Per Salesians Comunicació

l

Durant el recorregut de la processó de Maria Auxiliadora es va descobrir una placa commemorativa en l’edifici on va residir la primera comunitat salesiana fa 60 anys.

El passat mes de gener, amb motiu de la inauguració dels actes pel 60 aniversari de la presència salesiana a Linares, es coneixia l’ampli programa dels moments significatius per a commemorar aquest esdeveniment per a la Família Salesiana de la ciutat andalusa.
Coincidint amb aquest acte, i després de la sessió del ple Ordinari del mes de gener de l’Ajuntament celebrada el passat 18 de gener, s’anuncià l’aprovació de la unió de la denominació del carrer Calderón a la de «Salesianos», quedant el nom del carrer com carrer Calderón «Salesianos».
La llista de carrers tenia ja aquest segell i, des del passat 24 de maig, coincidint amb la processó de Maria Auxiliadora, s’ha dedicat un nou espai a aquest significatiu aniversari. L’Associació de Maria Auxiliadora celebrà l’eucaristia i posterior processó en honor de la seva titular. Durant el recorregut es va descobrir una placa commemorativa en l’edifici on va residir la primera comunitat salesiana en la ciutat fa 60 anys.
L’alcaldessa de la ciutat, Auxi del Olmo, i altres representants municipals van acompanyar el col·lectiu salesià en aquesta celebració.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…