Maria Auxiliadora de Málaga farà una sortida extraordinària el 21 de setembre

17 julio 2024

Per Diario Sur | Rafael Rodríguez

l

La imatge presidirà aquell dia una missa estacional a la Catedral amb motiu del 125è aniversari de la casa salesiana.

La processó extraordinària de Maria Auxiliadora, fixada per al dissabte 21 de setembre amb motiu del 125è aniversari de la Casa Salesiana de Málaga, tindrà un recorregut inèdit a la sortida des de la Catedral. I és que la devota imatge de Navas Parejo evitarà el carrer Larios i el seu entorn, zona utilitzada amb freqüència en aquest tipus de culte extern sempre que la germandat en qüestió acudeix al Centre Històric, i tornarà a Capuchinos pel barri de la Victoria, zona que mai abans no havia conegut aquesta imatge.

Aquesta sortida suposarà el colofó ​​a una efemèride que va començar a finals d’octubre de l’any passat, amb la celebració d’una eucaristia, en què es va recordar la figura del beat Miguel Rúa, sacerdot successor de Don Bosco i qui va imposar les medalles als primers associats.

Pots llegir la notícia completa al Diario Sur.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.