Memòria 2023 de Bosco Global: “Construïm futur”

25 julio 2024

Bosco Global

l

L'ONGD presenta la memòria d'activitats de l'any 2023, amb el desenvolupament de 65 projectes, incloent-hi els projectes de Cooperació Internacional i també els d’Espanya, en què van participar-hi, en conjunt, més de 30.000 persones.

«Durant el 2023, hem col·laborat estretament amb comunitats locals de 15 països diferents, a través de 37 projectes de Cooperació Internacional. Aquests projectes han enfortit els drets de moltes persones i han tingut un impacte positiu en la vida de milers de joves», explica a la presentació de la Memòria Fernando Miranda, salesià i president de Bosco Global, que destaca els extraordinaris resultats aconseguits per a aquest període, doblant el finançament destinat a projectes de cooperació internacional.

I afegeix: «mentre seguim compromesos amb els nostres països prioritaris -Burkina Faso, Equador, Bolívia, Mali, Togo i Senegal i amb el Líban-, entre d’altres, el 2023 també hem reforçat el nostre suport a l’emergència a Ucraïna i hem donat suport a Síria després del terratrèmol».

La cooperació internacional és una part de l’acció de Bosco Global, que es complementa amb el treball al territori de la Inspectoria, promovent l’educació per al desenvolupament i el voluntariat als nostres ambients salesians, però també fora d’ells.

I tota aquesta activitat s’ha plasmat en 28 projectes educatius a Espanya, sensibilitzant i transformant actituds de milers d’infantss, adolescents, joves, docents, etc. Facilitar-los les eines necessàries per fomentar la cultura de pau, la tolerància, l’equitat de gènere, l’empatia, la cura del medi ambient, combatre els discursos d’odi, les desigualtats, entre moltes altres temàtiques, és una de les prioritats.

Des de Bosco Global expressen agraïment a les persones que creuen i col·laboren amb l’ONGD: persones voluntàries, donants, socis locals, docents, joves… i totes les que, des de les Cases Salesianes, comparteixen el somni de Don Bosco i col·laboren en la construcció d´un futur més just i fratern.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.