Més de 2.200 joves del Moviment Juvenil Salesià d’Espanya ja s’han inscrit a la Jornada Mundial de la Joventut Lisboa 2023

21 marzo 2023

Pastoral Juvenil

l

La Jornada Mundial de la Juventud, que tendrá lugar en Lisboa (Portugal) del 31 de julio al 6 de agosto de 2023, se va acercando y nuestro Movimiento Juvenil Salesiano ya se ha registrado para participar en ella

La Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a Lisboa (Portugal) del 31 de juliol al 6 d’agost del 2023, es va acostant i el nostre Moviment Juvenil Salesià ja s’ha registrat per participar-hi. Gairebé 2.200 joves del MJS Espanya estem inscrits en aquest esdeveniment mundial de gran escala i de gran importància per a l’Església, que convoca els joves del món sencer al voltant del Papa Francesc, per donar testimoni de la nostra fe i expressar la nostra adhesió al successor de Pere.

És una gran alegria contemplar com tants joves, Salesians, Filles de Maria Auxiliadora i membres d’altres grups de la Família Salesiana de les nostres cases, hem triat viure aquesta experiència forta que s’integra de manera natural als processos i itineraris de la nostra Pastoral Juvenil Salesiana. Donem gràcies a Déu per això, així com a totes les persones que heu acollit amb confiança aquesta invitació que han promogut les nostres tres Inspectories.

Després de la trobada del Consell MJS Espanya, celebrada a Martí-Codolar (Barcelona) durant el cap de setmana passat de l’11 i 12 de març, es volen fer arribar algunes informacions relatives a aquesta gran trobada, de manera que, a poc a poc, es pugui viure amb intensitat la propera JMJ Lisboa 2023:

  • Píndoles formatives JMJ:El proper dimarts 11 d’abril, el Consell del MJS Espanya publicarà alguns materials formatius perquè les Cases salesianes implicades a la JMJ Lisboa 2023 puguin convocar els qui participaran en aquesta experiència. L’objectiu és propiciar a nivell local un temps i un espai de convivència, formació i reflexió que serveixi per preparar l’experiència.
  • Concurs camiseta MJS/JMJ:El Consell del MJS Espanya vol promoure un concurs per triar la samarreta que es lliurarà als nostres pelegrins per a la Vigília final i l’Eucaristia de l’enviament amb el Papa Francesc. Tots els detalls d’aquesta convocatòria, que avui s’obre i es tancarà el 30 d’abril, es troben a la web www.pastoraljuvenil.es/jmj2023.
  • Reunió de responsables locals JMJ:Dimarts 6 de juny, a les 19.30 hores i en format telemàtic, tindrà lloc la reunió nacional de responsables locals de les Cases participants a la JMJ de les tres Inspectories FMA, SMX i SSM. Des d’ara convidem els responsables locals a reservar la data per poder participar en aquesta important trobada de coordinació prèvia al viatge a Lisboa.

La il·lusió per a la celebració de la propera JMJ 2023 es manifesta a les nostres Cases, i estem molt agraïts en contemplar que serem molts els que viurem amb intensitat aquest esdeveniment eclesial de primer ordre.

«Volem que sigui una experiència que ens ajudi a continuar creixent i madurant en la nostra fe, i a expressar el nostre compromís eclesial al voltant del Papa Francesc, que ha escollit com a cita bíblica per a aquesta XXVIII Jornada Mundial de la Joventut ‘Maria es va aixecar i se’n va anar de pressa’ (Lc 1, 39)», comenten des de l’organització del MJS d’Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...