Més de 2.200 joves del Moviment Juvenil Salesià d’Espanya ja s’han inscrit a la Jornada Mundial de la Joventut Lisboa 2023

21 marzo 2023

Pastoral Juvenil

l

La Jornada Mundial de la Juventud, que tendrá lugar en Lisboa (Portugal) del 31 de julio al 6 de agosto de 2023, se va acercando y nuestro Movimiento Juvenil Salesiano ya se ha registrado para participar en ella

La Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a Lisboa (Portugal) del 31 de juliol al 6 d’agost del 2023, es va acostant i el nostre Moviment Juvenil Salesià ja s’ha registrat per participar-hi. Gairebé 2.200 joves del MJS Espanya estem inscrits en aquest esdeveniment mundial de gran escala i de gran importància per a l’Església, que convoca els joves del món sencer al voltant del Papa Francesc, per donar testimoni de la nostra fe i expressar la nostra adhesió al successor de Pere.

És una gran alegria contemplar com tants joves, Salesians, Filles de Maria Auxiliadora i membres d’altres grups de la Família Salesiana de les nostres cases, hem triat viure aquesta experiència forta que s’integra de manera natural als processos i itineraris de la nostra Pastoral Juvenil Salesiana. Donem gràcies a Déu per això, així com a totes les persones que heu acollit amb confiança aquesta invitació que han promogut les nostres tres Inspectories.

Després de la trobada del Consell MJS Espanya, celebrada a Martí-Codolar (Barcelona) durant el cap de setmana passat de l’11 i 12 de març, es volen fer arribar algunes informacions relatives a aquesta gran trobada, de manera que, a poc a poc, es pugui viure amb intensitat la propera JMJ Lisboa 2023:

  • Píndoles formatives JMJ:El proper dimarts 11 d’abril, el Consell del MJS Espanya publicarà alguns materials formatius perquè les Cases salesianes implicades a la JMJ Lisboa 2023 puguin convocar els qui participaran en aquesta experiència. L’objectiu és propiciar a nivell local un temps i un espai de convivència, formació i reflexió que serveixi per preparar l’experiència.
  • Concurs camiseta MJS/JMJ:El Consell del MJS Espanya vol promoure un concurs per triar la samarreta que es lliurarà als nostres pelegrins per a la Vigília final i l’Eucaristia de l’enviament amb el Papa Francesc. Tots els detalls d’aquesta convocatòria, que avui s’obre i es tancarà el 30 d’abril, es troben a la web www.pastoraljuvenil.es/jmj2023.
  • Reunió de responsables locals JMJ:Dimarts 6 de juny, a les 19.30 hores i en format telemàtic, tindrà lloc la reunió nacional de responsables locals de les Cases participants a la JMJ de les tres Inspectories FMA, SMX i SSM. Des d’ara convidem els responsables locals a reservar la data per poder participar en aquesta important trobada de coordinació prèvia al viatge a Lisboa.

La il·lusió per a la celebració de la propera JMJ 2023 es manifesta a les nostres Cases, i estem molt agraïts en contemplar que serem molts els que viurem amb intensitat aquest esdeveniment eclesial de primer ordre.

«Volem que sigui una experiència que ens ajudi a continuar creixent i madurant en la nostra fe, i a expressar el nostre compromís eclesial al voltant del Papa Francesc, que ha escollit com a cita bíblica per a aquesta XXVIII Jornada Mundial de la Joventut ‘Maria es va aixecar i se’n va anar de pressa’ (Lc 1, 39)», comenten des de l’organització del MJS d’Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…