Més de 2.500 joves es troben a Sevilla amb l’objectiu de fomentar un espai educatiu en el temps de lleure

20 marzo 2023

Salesians Comunicació

l

El Centre Juvenil Eirené de Salesians Triana va acollir la 33a edició de la trobada d'oratoris i centres juvenils salesians de la Federació El Patio.

Salesians Triana i el seu Centre Juvenil Eirené van acollir el passat 18 de març la 33a trobada d’Oratoris i Centres Juvenils de la Federació Andalusa de Centres Juvenils «El Patio» on van participar-hi més de 2.500 joves procedents dels 34 centres juvenils integrats a les presències que Salesians i Salesianes tenen a Andalusia i Extremadura.

Des del 1986 es reuneixen cada any els destinataris de l’ambient Oratori-Centre Juvenil d’Andalusia i Extremadura amb l’objectiu de fomentar la trobada al voltant del Temps de lleure com a element educatiu, essencial en el creixement i el desenvolupament complet de la persona.

Durant la trobada, els joves van tenir l’oportunitat de participar en una àmplia varietat d’activitats lúdiques i educatives, des d’esports fins a tallers creatius, passant per xerrades i taules rodones sobre temes d’actualitat i de rellevància per als joves.

La Federació Andalusa El Patio, a través de la seva xarxa de centres juvenils salesians, treballa des de fa 36 anys en el desenvolupament integral dels joves, proporcionant espais d’oci segurs al Temps de lleure Educatiu apostant pel creixement personal i comunitari en la construcció d’una societat millor. Aquest esdeveniment és una mostra d’aquesta aposta per la creació d’espais juvenils segurs on imperin valors com; l’amistat, la col·laboració, la tolerància, el respecte i l’alegria. Propis del carisma salesià.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.