Milers d’infants i joves continuen gaudint dels patis salesians oberts per vacances

19 julio 2022

Salesians Comunicació

l

Campus esportius, Esplais, Casals, Escoles d'Estiu i Oratoris són algunes de les activitats que ofereixen les cases salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

L’Estiu Salesià ve carregat d’activitats destinades a milers d’infants, adolescents i joves, com a continuació del treball educatiu realitzat durant el curs. A tot Espanya són prop de 160 les activitats previstes en aquests mesos de les quals 102 iniciatives d’Estiu Urbà, activitats als propis centres que faciliten una major participació. Entre aquestes activitats destaquen Campus esportius, Esplais o Oratoris on els infants tornen cada nit a dormir a casa però durant el dia gaudeixen amb intensitat de l’estiu salesià.

A Sevilla Trinidad han viscut el campament urbà Open de Ciències, a València Sant Antoni Abat i Sant Joan Bosco s’han realitzat Colònies Urbanes per les Plataformes Socials, a Sant Vicent Ferrer d’Alcoi hi va haver una setmana d’Escola d’Estiu i un Campus esportiu organitzat per l’Atlético Salesiano, a Cádiz estan duent a terme el ‘Verano, puerta abierta’. Las cases de Carmona, Huelva, Linares i Joan XXIII d’Alcoi han organitzat diverses escoles d’estiu, de la mateixa manera que a Antequera, Rocafort, Burriana, Pozoblanco, Jaén o Córdoba. Mataró ha titulat l’escola d’estiu ‘Estiu als salesians’, mentre que Ripoll ho ha fet amb ‘Fantasy Camp’ i ‘Summer Camp’. Sant Adrià de Besòs, Sabadell, Ciutadella i La Mina han organitzat els Casals d’Estiu. Villena ha proposat un Campus esportiu i una escola d’estiu, mentre que Sant Joan Bosco de València ha organitzat el tradicional BoscoEstiu.

Les cases de Lleida, Girona i Martí-Codolar han organitzat els Casals d’Estiu per a la Plataforma Social. També a Alcoi s’ha organitzat l’Esplai ‘Això que era i no era’, i a Málaga i La Cuesta els tradicionals Oratoris.

La Zona Candil de Sevilla o el Campament Urbà Magone a San José del Valle també han pres protagonisme aquest estiu salesià.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»80674,80675,80676,80677,80678,80679,80680,80681,80682,80683″ _builder_version=»4.17.6″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…