‘Molt més que una Escola’, una aposta de futur de la mà dels Salesians

9 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

Els centres Salesians celebren les seves tradicionals jornades de Portes Obertes, on les famílies interessades poden conèixer de primera mà la proposta educativa.

Amb l’arribada del nou any les famílies amb fills en edat escolar, especialment de dos a tres anys, inicien la recerca d’informació per respondre una de les preguntes més importants que es faran a la seva vida i amb més repercussió en el futur: quin centre triar per a l’educació i el desenvolupament dels fills?

Sota la campanya ‘Molt més que una Escola’ des de Salesians s’ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà el lloc on els més petits podran créixer i desenvolupar les seves capacitats fins arribar a les etapes superiors de primària, secundària, formació professional i batxillerat . L’equip educatiu que conforma cada centre, coneixedor de la importància d’aquesta decisió, obre les portes per apropar el seu model educatiu i aportar transparència a les famílies que vulguin visitar el centre de cara a les noves admissions per al curs 2022/23. Per a més comoditat s’ha habilitat un apartat a la web https://creixentjunts.salesians.cat/  amb informació i un formulari d’inscripció per reservar la visita a les instal·lacions a cadascun dels centres.

Els Salesians, presents a Espanya des de 1881, està format per nombrosos centres concertats pels quals han passat nombroses generacions gràcies a l’extensa oferta educativa.

Els Salesians destaquen per oferir una educació integral de qualitat amb una escola oberta, inclusiva i popular, compromesa amb la millora continuada i el desenvolupament del seu entorn. Es distingeixen per seguir el Sistema Preventiu de Don Bosco, un model d’educació propi centrat en el desenvolupament humà i l’anunci evangèlic cristià que permet als joves formar-se en un ambient educatiu alegre on l’acompanyament personalitzat i les relacions de proximitat i familiaritat els permeten ser protagonistes en el procés d’aprenentatge i al costat d’un equip docent compromès

Referent mundial en l’àmbit de l’educació

Els Salesians a Espanya compten amb un total de 137 escoles on es formen més de 91.000 infants i joves, atesos per 6.500 professors. En els darrers anys, a la introducció de noves metodologies educatives, s’hi està sumant la innovació pastoral. Es tracta de projectes que ajuden a descobrir en els infants i els joves el sentit de la vida, convidant-los a incrementar el seu compromís amb la societat.

Cal destacar també el valor de la Formació Professional (FP) en l’educació salesiana. Més de 16.000 joves aprenen un ofici en 64 centres de FP, on treballen al voltant de 1.350 docents.

A nivell mundial, els Salesians són presents a 134 països. En l’àmbit educatiu, els Salesians compten amb 3.600 escoles, amb uns 940.000 alumnes atesos per 68.000 docents i formadors. Hi ha 826 centres de Formació Professional, on hi acudeixen 200.000 alumnes acompanyats per 15.000 educadors.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…