Nova trobada formativa de salesians per edats

6 mayo 2024

Per Salesians Comunicació

l

Antequera va acollir la tercera trobada del curs per a nou germans de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora de la franja de 41 a 50 anys.

Antequera va acollir durant el primer cap de setmana de maig la tercera trobada del curs per a Salesians per edats per a nou germans de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora de la franja de 41 a 50 anys.

Aquestes trobades, que compten amb la convocatòria de José Luis Navarro com a delegat de Formació, nasqueren com a novetat dins de la programació inspectorial durant l’any 2019 i pretenen crear un espai de trobada i convivència, coneixement, oració, comunicació i formació compartides.

Les dinàmiques seguides començaren el dissabte amb una estona de silenci personal per a comunicar la vivència personal de Déu en la vida quotidiana. El diumenge, després de l’eucaristia, convivència, oració i fraternitat com tres elements claus de la trobada que ha estat un èxit.

Aquesta convivència va recollir el testimoni dels grups de 51 a 60 i de 30 a 41 destinats als salesians de diferents edats que es van desenvolupar en el primer trimestre del curs.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…