Obrim camins junts i juntes des de la Confederació Don Bosco

20 septiembre 2022

Confederació de Centres Juvenils Don Bosco

l

La Confederació de Centres Juvenils Don Bosco comença un nou curs, amb la celebració de l'assemblea executiva, on les persones representants de cada Federació i el Consell Directiu, repassen i planifiquen les noves línies del curs 2022-2023.

La Confederació de Centres Juvenils Don Bosco comença un nou curs, amb la celebració de l’assemblea executiva, on les persones representants de cada federació i el Consell Directiu, repassen i planifiquen les noves línies del curs 2022-2023.

Salesians Atocha (Madrid), va acollir aquesta jornada de programació durant el dissabte 17 i diumenge 18 de setembre.

Situació actual de les federacions, balanç de gestió i seguiment d’activitats

Durant l’assemblea, el consell directiu va presentar el seguiment d’activitats del 2022, tant a nivell d’execució com econòmic, per resumir tots els avenços en cadascuna de les línies d’actuació fins ara.

A més de treballar en el pla estratègic i revisar el pla de treball, també vam poder comentar quina és la situació de la Confederació Don Bosco en participació en xarxa. Un altre dels eixos claus de la trobada va ser la presentació i l’explicació del Pla d’Igualtat.

Les entitats membres també van tenir un moment per comentar quina és la marxa actual de les federacions: acompanyament a centres i associacions juvenils, canvis i dinàmica de consells directius i participació en xarxa amb entitats autonòmiques pròpies.

Canvis al Consell Directiu de la Confederació Don Bosco

A l’última part de l’assemblea, vam poder acomiadar i donar les gràcies als membres que deixen el Consell Directiu; Pilar Blasco i Iván Martín, i donar la benvinguda a Paula Villán com a nova secretària i Pablo Baltasar com a vocal.

Des de l’Assemblea Executiva, destacar el servei, treball i voluntariat a les seves respectives federacions, d’Ainhoa Guilló (Federació de CCJJ Don Bosco Comunitat Valenciana) i Alberto Pereda (Federación Don Bosco Cantabria). Properament anunciarem els nous membres de l’Assemblea Executiva.

La Confederació Don Bosco inicia un nou camí, continuant la feina al costat de les Federacions i Centres Juvenils en defensa i promoció de la infància i la joventut, especialment la que està en risc d’exclusió, a través del protagonisme juvenil i l’estil educatiu de Don Bosco i Mare Mazzarello.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…