Palma del Río acull l’Assemblea Federal d’Antics Alumnes

13 marzo 2024

Maribel Fernández Rando

l

Informació, actualitat i futur de la Federació Regional d'Antics Alumnes de Don Bosco “María Auxiliadora”

Durant els dies 9 i 10 de març, va tenir lloc a Palma del Río (Còrdova) la cinquena Assemblea de la Federació Regional d’Antics Alumnes de Don Bosco “Maria Auxiliadora” Zona Sud.

El matí del dissabte va començar amb l’arribada dels participants i les salutacions de benvinguda dirigits pel president federal, José Puerto, la presidenta local de Palma del Río, Betlem Velasco, el diputat de Còrdova, Antonio Martín, i l’alcaldessa de Palma del Río, Matilde Esteo.

Després de l’oració inicial, dirigida pel delegat regional, José Manuel Pozas, es va passar a la constitució de la taula i a la primera part de l’Assemblea en la qual el delegat regional va començar presentant la nova carpeta de formació titulada “Tots estem en el quadre”.

Per part seva, Rafael Zafra, president regional jove, va exposar la situació actual dels joves destacant la posada en marxa de nou de l’Executiva Federal Jove i la gran labor d’ajuda que estan realitzant en la Confederació Nacional. D’altra banda, Óscar Cuadrado, secretari regional, va explicar amb detall l’informe de secretaria i la base de dades. María José Martín, tresorera regional, va presentar el tancament comptable 2023 i els pressupostos de 2024, tots dos aprovats per unanimitat. Javier Marqués, vocal de Comunicació, va explicar la memòria i la situació actual dels mitjans de comunicació de la Federació.

Després l’Assemblea Ordinària va continuar amb els Informes de les Associacions de Màlaga, Algesires i Cadis. A la tarda els participants van gaudir d’una visita guiada per l’antic Convent de Santa Clara, el Museu de Victorio&Lucchino, entre altres llocs emblemàtics de Palma del Río. La jornada del dissabte va acabar amb les paraules del director de la Casa de Palma del Río, Ángel Ruiz.

El diumenge va començar amb l’oració del matí i la ponència a càrrec de la salesiana cooperadora de Palma del Río, Sofia Velasco, que va desglossar l’estrena del Rector Major en nou pinzellades. L’Assemblea Ordinària va continuar amb els informes de les Associacions de Carmona, Còrdova, La Línea de la Concepción, Palma del Río, Pozoblanco Santo Domingo Savio i Sevilla-Trinidad.

Finalment es va aprovar que La Línia de Concepción serà la seu l’Assemblea Federal del 2026 (Còrdova serà la seu del 2025) mentre que Barcelona serà la seu de l’Assemblea Confederal els pròxims 1 i 2 de juny.

La trobada va acabar amb la concessió del distintiu d’Honor en categoria de Plata, a Ceferino Juan Moreno Gómez i amb l’Eucaristia a l’església del col·legi al costat de tota la Comunitat Educativa de Palma del Río, acabant amb l’esmorzar en el mateix col·legi.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…