Pamplona, seu de la trobada nacional d’Antics Alumnes i d’Antigues alumnes joves

18 junio 2024

Salesians Comunicació

l

Els dies 14, 15 i 16 de juny Salesians Pamplona en Sarriguren ha sigut l’escenari de l trobada de joves antics alumnes de la Confederació Nacional i Federació Regional “San Francisco Javier”.

Joves procedents d’Andalusia, Baracaldo (Vizcaya), Madrid, Pamplona, Santander i València van participar, durant el cap de setmana passat, en la trobada final del curs de l’Executiva Nacional Jove de la Confederació d’AA.AA. d’Espanya.

Les jornades es  van dedicar, principalment, a l’avaluació anual d’activitat per part dels representants regionals i a la presentació, desenvolupament i situació dels Projectes Solidaris per cada associació local. Anna Jordina Llorens Ferrer, coordinadora del grup jove de la Confederació Nacional Espanyola d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco, va presentar el projecte solidari “Construint Ponts”.

El cap de setmana es va enriquir amb diferents activitats que van propiciar el coneixement dels assistents i el naixement d’un il·lusionant grup d’antics alumnes joves en la Federació Regional “San Francisco Javier”.

Executiva nacional jove

«Decidim fer la reunió d’avaluació de final del curs 23-24 de l’Executiva Nacional Jove per a enfortir la presència de joves en la Federació de “San Francisco Javier”. Va ser una trobada molt fructífera a la que hi van acudir diversos joves d’aquesta regional i van  poder conèixer com està actualment la situació dels joves en el panorama nacional d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes”, explica Anna Jordina Llorens.

“A més, en la dita trobada quedà enfortida la decisió de seguir treballant en conjunt pel desenvolupament de projectes solidaris que puguin afavorir el context de cada associació local, com actualment ha treballat l’associació local de Pamplona respecte a la Intel·ligència Artificial i gràcies als materials formatius cedits per la Federació de Felipe Rinaldi. La cohesió de les federacions és una de les maneres que tenim per a enfortir la identitat de la nostra Confederació», conclou.

La presència de Diego Aragón i José Naranjo, president i tresorer de la Confederació Nacional, respectivament i de representants de las Associacions de Baracaldo i Pamplona i Delegats Salesians va servir per a crear un espai d’apropament entre associacions per a enfortir el moviment dels antics alumnes i de les antigues alumnes.

Aquesta trobada comptà, també, amb la participació d’Eusebio Martínez, delegat Nacional sortint, d’ Ángel Miranda, director de l’obra de Pamplona, Luis Fuente, delegat de l’Associació local de Pamplona. A més, el grup ha conviscut durant els tres dies amb la Comunitat de Salesians Pamplona.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…