Quan les paraules emocionen i donen sentit a tota la feina de les plataformes socials salesianes

19 julio 2022

Don Bosco Social / Salesians Comunicació

l

Mamadou Bailo, un jove de Guinea Conakri del programa Buzzetti de Sevilla, escriu una carta per donar les gràcies a la Fundació Don Bosco Social.

La millor recompensa per un educador és saber que la persona a qui s’acompanya s’il·lusiona de nou amb el món i se sent part de la societat.

I aquest és el cas de Mamadou Bailo, un jove guineà en situació irregular que va arribar a la Fundació Don Bosco Social a través del programa Buzzetti fa un any i mig i que se l’ha acompanyat en els estudis, a obtenir documentació i que actualment disposa d’una feina.

Des de Don Bosco Social volen compartir una emotiva carta d’agraïment de Mamadou que ha arribat al cor de tots els que l’han acompanyat en aquest viatge cap a la integració sociolaboral.

Carta de Mamadou

«¡Hola a tots i totes!

Em dic Mamadu Bailo, sóc de Guinea Conakry i fa quatre anys que sóc a Espanya. Escric aquesta carta per donar les GRÀCIES a la Fundació Don Bosco, una entitat molt gran a Sevilla.

Fa un any i mig vaig conèixer aquesta Fundació, que és casa meva, LA que va confiar en mi des del primer dia, la que em va ajudar a treure els meus estudis i també a aconseguir la meva documentació. Però, sobretot, m’ha ajudat a aconseguir una feina per millorar les meves condicions de vida.

Estic molt orgullós de l’equip de Don Bosco. Un equip molt unit i treballador, que està molt compromès a ajudar les persones més necessitades.

Gràcies Conchi, per arribar a la meva vida i il·luminar el meu camí quan ho veia tot fosc. Avui em sento important a la societat espanyola perquè puc contribuir al creixement d’Espanya.

Sempre he dit que les ànimes boniques estan destinades a trobar-se i depèn de cadascú si es queda. Jo em quedaré sempre. El millor encara ha de venir. Espero que això duri anys i anys.

DON BOSCO  T’ESTIMO»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Un grupo de SSCC de la Región Ibérica, acompañados de José Antonio Hernández (SDB) y Mari Carmen San Miguel (FMA), además de algún otro miembro de la Familia Salesiana (Damas Salesianas y Antiguos Alumnos), ha recorrido del 1 al 6 de agosto los lugares de San...