Renovada la certificació de qualitat segons la norma ISO 9001:2015

4 septiembre 2024

Per Calidad SMX

l

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora manté el compromís des de l'any 2006 per als centres educatius.

L’any 2006 es va obtenir la certificació de qualitat segons la norma ISO per a un grup de col·legis. A aquesta certificació s’hi van anar unint, en anys successius, la resta de col·legis d’Andalusia, Canàries i Extremadura. Des d’aquell any, anualment es mantenen auditories internes als 31 col·legis d’aquest Multisite. A més, també amb caràcter anual, són auditats de manera externa una mostra de col·legis (entre 5 i 10) per la certificadora Eduqatia (autoritzada per ENAC). Aquesta certificació té un cicle de 3 anys, en el qual 2 es duen a terme auditories de seguiment, i el 3r, auditoria de renovació. Aquest any 2024 ha estat la cinquena renovació del certificat obtingut, com dèiem, el 2006.

Entre febrer i abril del 2024 es van dur a terme les auditories internes realitzades per personal dels nostres propis col·legis, degudament preparats i qualificats. També es van desenvolupar les auditories externes a les escoles de Pozoblanco, Carmona, Úbeda, Jerez de la Frontera (Torres Silva), Córdoba i Antequera. Fruit d’aquestes auditories externes la certificadora ens va informar el mes de juliol passat que: d’acord amb els resultats de l’auditoria de renovació i ampliació realitzada, s’ha resolt favorablement la renovació de la certificació multisite del sistema de la qualitat de la INSPECTORIA SALESIANA «MARIA AUXILIADORA», així com l’ampliació d’abast, segons la Norma UNEIX EN-ISO 9001:2015, amb el número d’expedient 162/06.

“Cal agrair a tot el professorat, el PAS i el personal directiu el seu compromís per oferir una educació de qualitat assegurant que l’organització compleix els estàndards de gestió de qualitat definits. La renovació d’aquesta certificació confirma que aquests col·legis continuen implementant processos eficients i eficaços, centrats en la millora contínua i en satisfer les necessitats i les expectatives dels seus alumnes, famílies i altres parts interessades”, comparteixen des de Qualitat.

“No ens podem oblidar de l’excel·lent servei que ens presten els auditors interns, personal qualificat de les nostres escoles que van a altres centres diferents del seu a auditar i orientar aquestes escoles cap a la millora contínua. La satisfacció amb la seva feina és molt alta, segons les enquestes que es passen a tot el personal auditat”, afegeixen.

“Aquesta renovació de la certificació ISO 9001:2015 és una fita significativa, però continuarem treballant per millorar els processos i mantenir el compromís amb la qualitat i el servei educatiu que prestem a tants joves i famílies a Andalusia, Canàries i Extremadura”, conclouen des de la coordinació de Qualitat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La granja Cámpora

La granja Cámpora

Nostalgia de lo que nunca existió Lamentablemente se ha desvelado mi secreto. Ya son públicos el oprobio y la indignidad que he tratado de ocultar durante más de dos siglos. Siempre creí que el tiempo enterraría en lo profundo de mis campos aquel amargo episodio....