Representació salesiana amb la nova Bellea del Foc Infantil d’Alacant

25 noviembre 2022

Juan Pérez, sdb.

l

Inés Llavador Castelló, alumna del centre i pertanyent a la foguera Santa Isabel, va ser designada per unanimitat pel jurat per a l'any vinent 2023.

Inés Llavador Castelló, pertanyent a la comissió Santa Isabel, és la nova Bellea del Foc infantil d’Alacant. El jurat es decanta per unanimitat per aquesta festera com a representant de les Fogueres per a l’any vinent 2023. La nova representant infantil de la Festa es va mostrar visiblement emocionada quan el jurat va obrir el vuitè sobre, que la coronava com la Bellea del Foc infantil.

Més de 5.000 persones van acudir a la plaça de toros a gaudir de l’espectacle «Tres desitjos», que va començar amb rigorosa puntualitat a les 20.30 hores i que va embolicar una nit en la qual ni tan sols l’amenaçadora pluja, present durant tot el divendres al matí, van impedir a Alacant tenir una nova Bellea del Foc infantil.

Inés Llavador, que estudia 1r de l’ESO en el col·legi Salesians-Don Bosco, és aficionada a l’atletisme, al futbol i al ball.

Inés Llavador substituirà en el càrrec a Valeria Gómez Villaescusa, qui es va acomiadar del càrrec després de ser triada al juny de 2021 amb un discurs impecable.

El nou escenari, imponent i més gran de l’habitual amb la teulada i les mesures de seguretat, va ser testimoni d’un espectacular festival, «Tres destijos», que va comptar amb tres actes diferents en el qual una nena va treure el cap a una estrella que li va concedir tres desitjos, que es van anar desenvolupant al costat de les actuacions. 125 artistes de les fogueres i barraques van ser els encarregats de realitzar els balls que van ambientar la nit en la qual Alacant va triar a la seva nova representant infantil de Fogueres.

(extracte d’Informació d’Alacant)

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...