Salesians Cartagena acull la jornada de bàsquet ‘Encesta con nosotros’

3 abril 2023

Salesians Comunicació

l

Van participar 350 alumnes de Primària i Secundària del col·legi salesià juntament amb jugadors, jugadores i tècnics del club de bàsquet cartagener.

El dilluns 27 de març a les pistes de Salesians Cartagena, va tenir lloc la Jornada “Encesta con nosotros”, que organitza la Regidoria d’Esports al costat de l’ODIL F.C.Cartagena CB. Hi van participar 350 alumnes de Primària i Secundària del col·legi salesià juntament a jugadors, jugadores i tècnics del club de bàsquet cartagener.

L’activitat va estar coordinada pels tècnics Fede Müller (entrenador ajudant LEB PLATA) i Óscar Yenes (entrenador 1 Div. femení), acompanyats pels jugadors Sergio Mendiola, Emilio Martínez, Sediq Garuba, Azaro Roke i les jugadores Laura Marrero, Paula Corrochano, Eva Lagunas i Nicole Muragarren.

La jornada va començar amb la benvinguda a l’equip en arribar a l’escola, i es va produir al pati la primera trobada amb els alumnes que van viure moments curiosos durant la firma d’autògrafs en un primer acostament.

Tot seguit, va ser el torn per a preguntes als esportistes, conèixer una mica de la seva trajectòria esportiva i altres curiositats sobre la vida personal i professional. Després dels minuts de presentació, es va realitzar pràctiques amb la pilota, dividint en grups de manera que els jugadors i jugadores de l’ODIL van realitzar funcions d’entrenador per als alumnes.

A la part final de la jornada hi va haver temps per a més autògrafs i fotografies, i el club cartagener va convidar el col·legi Salesians a visitar el Palau d’Esports i presenciar partits de manera gratuïta.

La campanya ‘Encesta con nosotros’ té com a objectiu l’apropament a l’esport del bàsquet i està organitzada per la Regidoria d’Esports juntament amb el club ODILO FC Cartagena CB. A més, compta amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns Cartagena i Comarca.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.