Salesians La Orotava organitza la festa del futbol sala internacional

2 abril 2024

Salesians Comunicació

l

Una competició amb segell educatiu i formatiu.

Retorna a la Vil·la de La Orotava el Torneig de Futbol Sala Categoria Cadet en Honor de Mateo Hernández Pacheco, organitzat pel Dimurol Salesianos Tenerife, i que compta amb el recolzament de DXTenerife del Cabildo de Tenerife i de l’Ajuntament de la vil·la.

La presentació d’aquesta nova edició es va fer el dilluns 18 de març en el consistori orotavenc a càrrec de l’alcalde Francisco Linares; el regidor d’Esports, Carlos Díaz; el director del col·legi Salesianos de La Orotava, Bernabé Arjona; el president de la federació de futbol de Tenerife, Alejandro Morales Mansito; la presidenta de l’Associació ASOMATE 18 i mare de Mateo Hernández, Pilar Pacheco; i el president del C.D. Salesianos Tenerife, Javier Torres González.

El primer representant institucional valorà que aquest prestigiós torneig internacional se celebri en la Vil·la, i en aquesta línia va subratllà que “cada partit de futbol que es juga, és un partit que es guanya als mals hàbits, a la prevenció i a la vida’. “Darrere d’aquesta pràctica esportiva hi ha una filosofia, hi ha valors, i aquesta competició té un segell educatiu i formatiu”, va postil·lar Linares. Per tot això, assegurà que sempre comptaran amb el suport de l’Ajuntament’

Javier Torres posà en valor que en aquest torneig de caràcter internacional hi participen grans jugadors del món, que comparteixen amb els jugadors del salesians i d’equips canaris. “La Orotava, a través del futbol sala, es converteix en una finestra oberta al món”. I també va desgranar els detall  principals d’aquest gran esdeveniment esportiu que en aquesta setena edició comptarà amb la participació del FC Barcelona, Movistar Inter i amb el Palma Futsal, nomenat el millor Club de Fútbol Sala del Món l’any 2023. També torna el vigent campió A.E. Les Corts Ubae de Catalunya que s’uneixen al cartell amb la representació dels equips canaris com Malta 97, Bugedo FS i Olirón FS.

El Pavelló Quiquirá de La Orotava serà la seu d’aquests quatre dies en els que s’hi podrà fruir del millor futsal. El partit inaugural serà el diumenge 24 març, a las 12.30 hores, entre Palma Futsal i Malta 97. Les semifinals seran el dimarts 26 a las 18:00 i 20:00 hores, entre els dos primers de cada grup. El torneig acabarà el dimecres 27, a las 18:00 hores, amb l’ “All Star d’Habilitats”. I una hora després es clourà amb la gran final com a colofó d’or.

“L’esport són valors i és educació, i el CDS porta aquesta bandera tan important per aquesta societat”, va subratllar Alejandro Morales. Mentre que el director del col·legi Bernabé Arjona, va destacar que “parlar d’esport educatiu és parlar de salesians”.

TORNEIG ADAPTAT

Aquest any hi ha una altra novetat interessant, doncs se suma la primera edició del torneig adaptat de futbol sala en categoria de competició i en categoria d’inclusió en la que hi participen tots. Aquestes competicions se celebraran els dies 19 i 21 de març en les pistes del col·legi Salesià-San Isidro. Hi participaran les associacions esportives Tensaluz, Milenio, Discapagua i Hermano Pedro.

 

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…