Salesians Monzón i Metaga s’uneixen per impulsar la Formació Professional

15 febrero 2024

Salesians Monzón

l

El Col·legi Santo Domingo Savio de Monzón i l'empresa binefarenca signen un acord de col·laboració.

Els primers dies de febrer el Col·legi Salesià de Monzón va fer un pas crucial cap a l’enfortiment de l’educació tècnica en signar un conveni de col·laboració amb la prestigiosa empresa binefarenca, Metaga. Amb més de 50 anys d’experiència en el disseny i la fabricació de maquinària per al món agroindustrial i les fàbriques de procés continu, Metaga ha demostrat el seu compromís amb la formació de la propera generació de professionals en el camp de la mecanització.

L’impuls inicial per a aquesta col·laboració va sorgir l’any passat, quan Jorge García va assistir a una reunió conjunta amb Associacions d’Empresaris, realitzada a les instal·lacions del col·legi. Durant aquesta trobada, García va identificar les possibles sinergies entre el centre educatiu i l’empresa, i va establir les bases per al conveni que s’ha materialitzat ara. Aquest acord, que abasta tres cursos lectius, inclou una sèrie d’activitats com a visites tècniques dels estudiants de Grau Mitjà de Mecànica i de Grau Superior de Construccions Metàl·liques a les instal·lacions de Metaga, així com classes pràctiques impartides pel personal de l’empresa a el centre educatiu. Un dels aspectes més emocionants d’aquesta col·laboració és el projecte conjunt de disseny i construcció de peces reals per part dels estudiants, que posteriorment seran utilitzades als muntatges de Metaga.

La signatura del conveni va tenir lloc en un acte significatiu, en què Jorge García va estar acompanyat pel Titular del centre, Antonio Campo, la directora pedagògica Anabel Novellón, i els responsables dels departaments Mecànic i d’Escola – Empresa, Andrés Vilalta i Juan Carlos García, respectivament.

Amb aquest pas audaç, Salesianos Monzón i Metaga demostren el compromís compartit amb l’excel·lència educativa i el desenvolupament professional dels joves, proporcionant oportunitats tangibles i pràctiques que enriquiran la seva formació i els prepararan per als desafiaments del món laboral.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…