Salesians Terrassa inaugura nous tallers de mecànica i electricitat

4 febrero 2022

Comunicació

l

El Bisbe de Terrassa, Mn. Salvador Cristau, va oficiar la benedicció de les noves instal·lacions i va agrair la tasca educativa i formadora de l’equip docent de Salesians.

El dilluns 31 de gener, coincidint amb la Festivitat de Sant Joan Bosco, fundador dels Salesians i patró de la Formació Professional, es va celebrar la inauguració dels nous tallers de mecànica i electricitat de Salesians Terrassa. L’acte va estar presidit pel titular de l’Obra Salesiana, Miquel Armengol, que va destacar la voluntat que aquests tallers siguin “més bonics i pràctics per al nou segle i la nova època que hem començat, que tinguin eficàcia pedagògica i serveixin als joves treballadors que s’hi formaran”, i pel Bisbe de Terrassa, Mn. Salvador Cristau, que va oficiar la benedicció de les noves instal·lacions i va agrair la tasca educativa i formadora de l’equip docent de Salesians; va valorar la importància que té la formació humana i cristiana en el context actual que vivim.

A l’acte, que va continuar amb una visita guiada per les instal·lacions on es va poder veure la nova distribució dels espais i conèixer de primera mà la nova metodologia de treball, també hi van assistir altres personalitats del món educatiu, la secretària general de la Fundació Escola Cristiana, Meritxell Ruiz; el coordinador de l’àmbit d’Escoles Salesianes de Catalunya, Balears i Osca, Carles Rubio; representants d’escoles salesianes i de les escoles concertades de la ciutat, i de la comunitat educativa de Salesians Terrassa, així com antics alumnes.

Les obres d’ampliació es van començar a projectar el novembre de 2019, però a causa de la pandèmia, no va ser fins al juny de 2021 que van poder iniciar-se. Després d’un estiu de treball intens, l’octubre de 2021 es va poder donar inici al nou curs amb normalitat i amb tot l’alumnat. Des de 1957 que no es feia una remodelació tan important en aquest espai de l’escola.

L’objectiu d’aquestes obres és poder donar una millor resposta a la demanda de Formació Professional i acollir més alumnes en aquests Cicles de Grau Mitjà DUAL en particular. Se n’ha doblat la superfície, s’han instal·lat noves màquines i espais de treball, s’han renovat les instal·lacions elèctriques i d’enllumenat, finestres i equipaments en general, s’ha realitzat una nova pavimentació, i s’ha guanyat una entrada més àmplia i una nova aula de teoria.

Gràcies a l’esforç i col·laboració de tot el personal de l’escola, més d’un centenar d’alumnes d’electricitat i mecànica gaudiran aquest curs d’aquestes noves instal·lacions, dels quals més del 80% en formació DUAL.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.