Salesians Terrassa participa al Cross Escolar 2023

4 diciembre 2023

Salesians Terrassa

l

Més de 60 alumnes de l’escola van participar al cros escolar organitzat pel Consell Esportiu de Terrassa a les instal·lacions de Can Jofresa.

Com ja és costum, l’activitat física, l’esforç, la diversió i el companyerisme van brillar en una jornada matinal d’allò més festiva el passat dissabte 18 de novembre. Amb curses que variaven des dels 600 m pels més petits de 1r i 2n de primària fins als 2.150 m dels participants més grans de 3r i 4t d’ESO, i en les que algunes alumnes van destacar pels seus bons resultats.

Des de l’escola es vol felicitar de forma especial l’Eric Torrico de 4rt d’ESO que es va clasificar en primera posició en la categoria cadet de 2n any; la Basma El Assas, en segona posició i la Zaynab Rahhioui en quarta posició de la categoria cadet de 1r any; i, finalment, l’Elisabeth Gnoumou com a cinquena classificada en la categoria infantil de 2n any. I evidentment a tots aquells i aquelles que hi van participar.

«Si bé el més important en una jornada com aquesta és la conscienciació sobre l’ocupació del temps lleure d’una manera activa, la generació uns hàbits saludables positius i la potenciació d’unes habilitats socials riques en compartir la cursa amb companys però també amb alumnes d’altres escoles», expliquen des de Salesians Sant Vicenç dels Horts.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilesssm
Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

23 jóvenes de toda Castilla y León han participado en este encuentro organizado en el marco del proyecto europeo de participación juvenil “Our voice at home: the gate to Europe”, en el que participa la Federación de Centros Juveniles Salesianos de Castilla y León en colaboración con Aspaym CyL y con el apoyo del Consejo de la Juventud de la Comunidad Autónoma.