Salesians Úbeda acull la quarta edició del Torneig Intercentres Mixt d’Handbol

5 abril 2023

Salesians Comunicació

l

Una alternativa de lleure actiu i saludable amb l'objectiu d'afavorir les relacions interpersonals entre els escolars de la localitat.

Durant el mes març s’ha disputat a Salesians Úbeda, la quarta edició del Torneig Intercentres Mixt d’Handbol. Aquest torneig va sorgir amb la finalitat de fomentar un esport no tan conegut o practicat pels joves de la nostra ciutat, amb la intenció d’oferir una alternativa de lleure actiu i saludable diferent, així com un mitjà afavoridor de relacions interpersonals entre els escolars de la localitat.

Aquest campionat té dues categories. Una adreçada a l’alumnat de sisè de Primària i una altra per als alumnes de segon curs de Secundària. Amb una participació total de 160 joves, el torneig es va desenvolupar amb un sistema de competició a mode de lliga, de manera que tots els equips van jugar contra tots afavorint el major temps possible de pràctica esportiva.

Les jornades van discórrer des de les 9.30 del matí, amb l’acollida dels esportistes, fins a les 13.30 de la tarda, en què va finalitzar amb el lliurament de premis.

El Club Polideportivo Salesianos també va convidar els esportistes a un esmorzar, i va col·laborar amb la dotació de trofeus per als tres primers classificats. Tots els participants van obtenir el corresponent diploma.

Des de Salesians Úbeda feliciten tots els participants pel seu exemple, esportivitat i bona feina durant tota la competició, i a l’organització pel seu esforç i desenvolupament de la mateixa.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.