Salesians Úbeda guanyador del programa Aula de Patrimoni impulsat per la UNESCO

27 marzo 2023

Salesians Úbeda

l

Gràcies a una sèrie d'activitats sobre la temàtica Úbeda i Mérida emmurallades dutes a terme per l'alumnat de primària del col·legi i el seu professorat.

«Estem molt contents pel premi. Hem realitzat diferents activitats amb el nostre alumnat, totes dirigides a l’estudi de les muralles d’Úbeda i Mérida. Els nois i noies han dut a terme un estudi dels orígens de les muralles i arquitectura de les mateixes. Han après a valorar el nostre patrimoni i investigar les diferents arquitectures», expliquen des del centre.

I afegeixen “el Premi consistirà en un intercanvi de 30 alumnes i 2 professors. El nostre alumnat podrà viatjar a Mérida i conèixer la ciutat durant 3 dies, i alumnat de Mèrida visitarà la nostra ciutat i podrà gaudir de la seva arquitectura, activitats i gastronomia». Tot això subvencionat pel programa Aules de Patrimoni.

El programa Aula de Patrimoni del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat pretén que l’alumnat que viu i estudia a 15 ciutats Patrimoni Mundial espanyoles aprengui a conèixer i valorar no només la seva pròpia ciutat sinó la resta de ciutats que ostenten el mateix títol atorgat per la UNESCO.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El león

El león

Una sombra de humildad Nunca fui un león de carne y hueso. Soy el icono del león que secularmente ha representado al evangelio de san Marcos. Nací del pincel de Lorenzone, el artista turinés a quien Don Bosco encargó pintar el imponente cuadro que preside la...