Salesians Zaragoza continua amb el seu compromís amb el desenvolupament integral dels joves al costat del món empresarial

21 septiembre 2022

Salesians Comunicació

l

El centre salesià participa en la primera trobada del curs del Club Cámara de Comercio del qual recentment ha entrat a formar part.

El passat 12 de setembre, la directora del Col·legi Salesià de Zaragoza, Merche López, juntament amb la nova coordinadora del dept. Empresa-Escola, Rosana Marín, van acudir a la seu de la Cambra de Comerç a Zaragoza on van participar en una primera trobada amb els responsables del Club Cámara, al que, Salesians Zaragoza pertany des del 13 de juny passat quan va tenir lloc la signatura del conveni d’adscripció al Club en la modalitat Fórum Plus.

El Club Fórum està orientat a empreses que vulguin accedir a serveis especialitzats en funció dels seus interessos o activitat. Actualment compta amb uns 200 membres.

A continuació podeu visualitzar l’entrevista a la directora, Merche López.

La directora assegura que al centre s’aposta per la formació integral en el desenvolupament dels joves a través de la innovació i la tecnologia, sense deixar de banda els valors: “Creiem que és una de les coses més importants de cara a la formació integral de la persona”.

Salesians treballa amb empreses a través del seu programa de formació professional que López considera primordial per estar en contacte amb el món empresarial. Duen a terme aquesta col·laboració a través de la seu departament escola, el seu programa d’FP dual i del programa Erasmus. A més compten amb Mind Revolution, un projecte en què empreses saragossanes proposen reptes per a l’alumnat.

A més, el centre porta a terme cada any els Premis Nacionals Don Bosco, en què els alumnes investiguen a través de productes d’innovació i que compta amb premis econòmics. El premi està obert a tot Espanya i part d’Europa i el proper any serà la 37a edició. A més, com a novetat, el centre ha creat una altra divisió del premi. Es tracta del Premi Don Bosco Junior, adreçat als més petits.

Coneix més sobre Salesians Zaragoza

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…