Salesians Zaragoza participa en Euroscola: una experiència en el cor d’Europa

26 marzo 2024

Per Salesians Zaragoza

l

Participen en Euroscola una iniciativa com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

Dins del programa Escola Ambaixadora del Parlament Europeu, Salesians Zaragoza ha tingut el privilegi de participar en Euroscola, una iniciativa educativa que ofereix als estudiants l’oportunitat única d’endinsar-se en el cor d’Europa i explorar el funcionament de les institucions de la Unió Europea.

El passat dijous 21 de març, el centre educatiu fou representat per un grup d’estudiants. Els ambaixadors junior de quart de secundària, Carla Negoi, Guillermo Gómez, Beatriz Royo, Valeria García i David Solanas, van ser acompanyats pels ambaixadors sènior, Ana Vázquez, Natalia González i Jorge Martín. Junts, van participar en una emocionant sessió online del Parlament Europeu des d’Estrasburg, on es van debatre temes crucials d’importància global, com els drets humans, les desigualtats socials i la integració de la dona.

Aquesta immersió pràctica en el procés legislatiu europeu ha ofert als alumnes una comprensió més profunda de la democràcia i del treball en equip. «La participació en l’Euroscola no només ha enriquit l’aprenentatge dels estudiants, sinó que també les ha proporcionat les habilitats i perspectives necessàries per a convertir-se en ciutadans del món compromesos i conscients» expliquen des de la casa salesiana.

Aquesta notable consecució reflecteix el compromís continu de Salesians Zaragoza amb l’excel·lència educativa i la formació integral dels seus estudiants, preparant-los per a afrontar els reptes globals amb confiança i determinació.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…