Tony Rojas “DJ de la Pau” als Jocs Olímpics

12 agosto 2024

Salesians Comunicació

l

El DJ canari i antic alumne de Salesians Las Palmas va ser l'encarregat de calmar els ànims a la final de Vòlei Platja a París 2024.

L’11 d’agost finalitzaven els Jocs Olímpics de París 2024. Una de les anècdotes dels jocs l’ha protagonitzat Tony Rojas, DJ a la competició de Vòlei Platja.

Tony Rojas, el DJ de Gran Canària ha participat en cinc jocs. La final va arribar a moments de molta tensió tensió en què dues de les jugadores van arribar a encarar-se a la xarxa. L’animador musical va tenir l’habilitat de punxar el tema “Imagine” de John Lennon i va aconseguir que el públic la cantés, fent així que les jugadores oblidessin la baralla.

Eurosport afirmava a les seves xarxes: «Un altre moment olímpic increïble! Les tensions van ser grans al partit de la medalla d’or de voleibol femení de platja, però el DJ tria la cançó perfecta per refrescar-se».

I el col·legi on va estudiar, Salesians Las Palmas expressava orgullós: «Momentàs del nostre antic alumne, Tony Rojas, DJ als Jocs de París 2024, posant pau a la final de vòlei platja al ritme d'»Imagine» de John Lennon. Gran Tony! Havies de ser salesià».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…