Tot a punt per al XXIV Torneig Internacional Sub16 Villa de La Orotava

20 septiembre 2022

Comunicació Salesians La Orotava

l

Del 21 al 25 de setembre tindrà lloc al poliesportiu del Col·legi Salesians un esdeveniment considerat com un dels més destacats a nivell nacional en la seva categoria on han participat destacats jugadors com Víctor Claver, Rudy Fernández o Sergio Rodríguez, i una llarga llista de jugadors que han debutat a l'ACB.

Del 21 al 25 de setembre tindrà lloc al Poliesportiu del Col·legi Salesians el XXIV Torneig Internacional Cadete Villa de La Orotava, que organitza el CB San Isidro. Hi participaran, a més del conjunt de l’entitat amfitriona, el Cantera Base 1939 Canarias, Canterbury School, Real Madrid, Fútbol Club Barcelona, Real Betis, el Bassano italiano i el Strength NMotion nord-americà.

El matí del dilluns 19 de setembre l’alumnat de 4t ESO de Salesians La Orotava va assistir a la presentació de la nova edició de #U16Orotava2022 a l’Ajuntament de La Orotava.

Paco Jaldo, director de Salesians La Orotava, va valorar la importància de disputar un torneig d’aquest prestigi i reconeixement internacional a les instal·lacions de la casa salesiana, agraint al CB San Isidro per l’organització i la gran tasca que exerceixen.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de La Orotava, Francisco Linares García, el regidor d’Esports, Antonio Lima, el Director Titular de l’obra Salesiana de La Orotava, Paco Jaldo, el president de la Federació Insular de Bàsquet de Tenerife, Rafael González, i el secretari de la Federació Canària de Bàsquet, Luis Ramón Martínez, que van acompanyar el president del Club Bàsquet San Isidro, Sixto Trujillo i Grego Hernández com a coordinador de lʼesdeveniment, reflectint així la importància de lʼesdeveniment que tindrà lloc aquesta setmana.

Aquest torneig, al llarg de la seva trajectòria ha comptat amb més de 3.000 jugadors, on han participat destacats jugadors com Víctor Claver, Rudy Fernández o Sergio Rodríguez, i una llarga llista de jugadors que han debutat a l’ACB.

Amb més de 20 edicions a l’esquena, l’inici de temporada ve marcat sempre per la il·lusió d’un torneig que ja és un referent internacional del bàsquet i fa que se li doni la benvinguda a una nova temporada veient jugar molts dels millors jugadors cadets d’Europa. El millor bàsquet europeu de formació es dóna cita a les pistes del Col·legi Salesians San Isidro de La Orotava, una oportunitat única per viure una experiència de bàsquet d’alt nivell, que mai no deixa a ningú indiferent .

Més informació a la web oficial del torneig.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»83010,83011,83012,83013,83014″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…