Tot enllestit per a la 37 edició del Premi Don Bosco

13 marzo 2024

Salesianos Comunicación

l

L'alumnat seleccionat presentarà els seus projectes els dies 20 i 21 de març

La 37a edició del Premi Don Bosco, que organitza Salesians Zaragoza, té com a objectiu reconèixer els valors innovadors i de recerca de joves que veuen, en les idees que presenten, una nova manera d’emprendre i investigar dins de les quatre àrees del Certamen. Segons expliquen des de l’organització del Premi, s’han rebut 64 projectes procedents de centres educatius de tota Espanya dels quals 39 han passat a la següent fase del premi i seran els qui preparin les seves mostres davant el jurat.

A més de les exposicions dels projectes, del 20 al 21 de març es podran visitar els estands o assistir a xerrades, i l’acte de lliurament de premis que serà via streaming.

La decisió del jurat i el lliurament dels premis als guardonats, es faran en sessió solemne el dia 21 de març, a les 18.30 hores, en la Sala d’actes de Salesians Zaragoza.

El tribunal, que estarà dividit per àrees i categories, està format per experts i professionals dels diferents sectors. També cada any el Premi compta amb un major nombre d’empreses col·laboradores i patrocinadores interessades en la formació i la recerca dels sectors tecnològics i científics.

El certamen té com a objectiu principal, fer conèixer a les companyies i al món universitari alguns d’aquests projectes per a analitzar els tràmits necessaris a través de les agències de col·locació, analitzant noves possibilitats d’inserció, ja sigui en empreses o com a possibles aspirants investigadors en les universitats.

Premi Compromís

A partir de la 34 edició el premi que portava el nom del salesià Mario Rubio va passar a dir-se Premi Compromís. Aquest premi és un homenatge a totes aquelles persones, empreses o institucions que, com el fundador del Premi Don Bosco, no cessen en el seu compromís per millorar l’ocupació i la innovació juvenil.

Aquesta edició el premi recaurà sobre l’entitat CaixaBank. Altres entitats premiats recentment han estat edebé, Endesa i Ministeri de Defensa, entre altres.

Premi Don Bosco Junior

Aquest certamen es lliura el mes de maig i té com a objectiu principal estimular la capacitat creativa, innovadora i de recerca de joves talents, promovent el desenvolupament d’iniciatives que contribueixin a avançar cap a la consecució dels assoliments dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), cada edició se centrarà en uns ODS concrets. Va dirigit a l’alumnat des de 4t fins a 6è de Primària i Educació Secundària Obligatòria pertanyents a centres públics, concertats o privats de la província de Saragossa.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.

ActualidadSocial
“El Patio salesiano”, VI Encuentro Inspectorial de las Plataformas Sociales Salesianas

“El Patio salesiano”, VI Encuentro Inspectorial de las Plataformas Sociales Salesianas

Bajo el lema “El patio como espacio central de la relación educativa” se ha celebrado el VI encuentro del ambiente Plataformas de la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora. Rafael Bejarano, responsable de Obras y Servicios Sociales, Migrantes y Voluntariado en el Dicasterio de Pastoral Juvenil, ha sido el encargado de la ponencia principal.