Tot llest per a la 35a edició del Premi Don Bosco

4 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

L'alumnat seleccionat presentarà els seus projectes els dies 9 i 10 de març.

La 35a edició del Premi Don Bosco, que organitza Salesians Saragossa, té com a objectiu reconèixer els valors innovadors i de recerca de joves que veuen, en les idees que presenten, una nova forma d’emprendre i investigar dins les tres àrees del Certamen. Segons expliquen des de l’organització del premi, s’han rebut 61 projectes procedents de centres educatius de tot Espanya.

“A causa de la pandèmia, igual que el curs passat, la presentació i entrega serà online. Només els membres del tribunal es reuniran  al col·legi el dia 9 de març per connectar en directe amb cada projecte i poder valorar-ne l’exposició” expliquen des de la casa salesiana sobre un format virtual que serveix per reduir qualsevol distància.

A més de les exposicions dels projectes, del 8 al 10 de març es podran visitar els estands o assistir a xerrades i l’acte de lliurament de premis que serà via streaming.

La decisió del jurat i el lliurament dels premis als guardonats, es faran en sessió solemne el dia 10 de març de 2018, a les 18:30 hores, al Saló d’Actes de Salesians Saragossa.

El tribunal, que estarà dividit per àrees i categories, està format per experts i professionals dels diferents sectors. També cada any el Premi compta amb un nombre més gran d’empreses col·laboradores i patrocinadores interessades en la formació i la investigació dels sectors tecnològics i científics.

El certamen té com a objectiu principal donar a conèixer a les companyies i al món universitari alguns d’aquests projectes per analitzar els tràmits necessaris a través de les agències de col·locació, analitzant noves possibilitats d’inserció, ja sigui a empreses o com a possibles aspirants investigadors a les universitats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…