/* ADOBE SENSE */
Treball en equip de Salesians Monzón i empreses de la zona per formar professionals de qualitat

28 marzo 2023

Salesians Monzón

l

Una cooperació que permet a l'alumnat conèixer la realitat de l'empresa i a aquesta mostrar quin tipus de professional requereix a les seves files.

«El nostre centre sempre ha col·laborat amb el teixit empresarial de Monzón i el de la zona. Concretament, aquest curs al mes d’octubre, es va realitzar una reunió amb les associacions d’empresaris de Monzón, Barbastre i La Litera per mostrar-los els nostres tallers Mecànic i Elèctric, així com per plantejar-los la necessitat d’una col·laboració real entre empreses i el nostre centre educatiu. Fruit d’aquesta sol·licitud, algunes empreses van donar material i eines perquè el nostre alumnat les pugui utilitzar en el seu dia a dia a les classes i tallers», expliquen des de Salesians Monzón.

I afegeixen: «aquesta setmana, els nostres alumnes comencen el mòdul FCT, és a dir, les pràctiques a les empreses, i cada alumne realitzarà el mòdul en una empresa per completar la seva formació i veure l’aplicació de tot el que ha après al col·legi. Properament també es realitzaran presentacions a alumnes, famílies i empreses de la FP Dual que es duu a terme al nostre centre. Aquest any tenim 4 alumnes a FP Dual i un dels nostres objectius és fomentar aquesta formació combinada entre centre i empresa ja que afavoreix el desenvolupament professional i acadèmic de l’alumnat. Des del centre estem en continu contacte amb les nostres empreses. Tenim la responsabilitat de formar els futurs professionals».

Al llarg del curs des del Col·legi Santo Domingo Savio de Salesians Monzón s’han visitat diferents empreses: Quality Corn, Alumart, Casmar, Top Cable, ERCROS… També han rebut les visites de STF-VICAN, Big Metal Inox i el grup Aunav. A més, l’alumnat ha rebut formació en soldadura per part de Fronius, així com la visita d’Endesa per parlar de la seguretat a la feina.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…