Trobada per promoure el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible

18 octubre 2022

Salesians Sarrià

l

Salesians Sarrià acull la segona trobada del projecte Erasmus+ sobre mobilitat elèctrica amb la presència de diferents escoles i partners europeus.

Docents de Formació Professional de l’especialitat d’automoció de diferents països europeus participen al Projecte Erasmus+ European e-Transport Network for VET amb l’objectiu de crear una xarxa europea de vehicle elèctric i aportar solucions contra el canvi climàtic. En aquest sentit, la mobilitat elèctrica és fonamental per minimitzar les conseqüències de l’escalfament global.

Salesians Sarrià ha allotjat una trobada internacional, la segona reunió presencial dels socis europeus per concretar la planificació del segon any del projecte. European e-Transport Network for VET combina les reunions presencials i en línia per minimitzar l’impacte climàtic. El projecte té prevista la finalització el novembre de 2023.

El desenvolupament de vehicles elèctrics implica una tecnologia relativament nova i de ràpid desenvolupament que requereix noves habilitats i competències per als professionals que treballen en aquest sector. Per això, el projecte, a més de potenciar l‟ús d‟una mobilitat sostenible, vol fomentar l’intercanvi de coneixements i experiències entre els docents i empreses del sector.

Especialistes en FP d’Automoció

Salesians Sarrià compte, en la seva oferta formativa, amb el Grau Mitjà d’Electromecànica de vehicles automòbils i el Grau Superior d’Automoció especialitzat, precisament, en vehicle elèctric. Tal com expliquen des del centre, l’automoció és el sector industrial amb més tradició a Catalunya, que és el tercer productor europeu d’automòbils.

Formar-se en aquest àmbit pot obrir les portes d’un futur laboral amb alta demanda de professionals qualificats, especialment amb l’especialització en vehicle elèctric, la producció del qual anirà a més en el futur.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»85087,85088,85086″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…