Un alumne de Salesians Zaragoza guanya la I edició de AWS Aragón

29 mayo 2024

Per Comunicació Zaragoza.

l

Es tracta d’una emocionant iniciativa que té com a objectiu promoure el coneixement en el camp de l’aprenentatge automàtic i la intel·ligència artificial.

El dimarts 21 de maig un grup de sis alumnes de primer curs de Grau Superior del cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multi plataforma diürn i vespertí han participat en la I edició de la competició AWS DeepRacer Aragón.

D’aquest genial grup hem de destacar l’alumne de Salesians Zaragoza, Guillermo Bernal que ha quedat el primer en la competició. A més de la competició, els alumnes han pogut preguntar inquietuds laborals a l’Empresa GFT, han gaudit de la tecnologia de realitat virtual i han visitat MOBILITY CITY.

La I Competició Autonòmica AWS DeepRacer Aragón està organitzada pel Campus Digital de FP d’Aragó, en col·laboració amb AWS Skills to Jobs Tech Alliance, Fundació Ibercaja, Mobility City i la Universitat de Zaragoza.

Es tracta d’una emocionant iniciativa que té com a objectiu promoure el coneixement en el camp de l’aprenentatge automàtic i la intel·ligència artificial. Aquesta competició ofereix als estudiants de Formació Professional l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements sobre intel·ligència artificial, aprenentatge automatitzat i programació mitjançant la programació de vehicles autònoms en simulació i en circuït físic, alhora que fomenta la col·laboració i la sana competència entre centres educatius. 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…