Una alumna de Salesians Joan XXIII d’Alcoi obté el reconeixement més alt en Formació Professional

11 abril 2023

Salesians Comunicació

l

L'alumna de Salesians Joan XXIII, Laura Leva Muntó, Premi Extraordinari de Formació Professional de la Generalitat Valenciana en l'especialitat de Transports i manteniment de vehicles.

Els Premis Extraordinaris de Formació Professional de grau mitjà i superior són el reconeixement oficial dels mèrits de l’alumnat que ha cursat brillantment aquesta etapa educativa. El passat 28 de març, l’alumna de Salesians Joan XXIII d’Alcoi, Laura Leva Muntó, va ser guardonada amb el premi extraordinari de Formació professional de grau mitjà en la família Transports i manteniment de vehicles del curs 2021-2022

Laura Leva es va matricular als Salesians el curs 2020-2021 per cursar el cicle formatiu de grau mitjà en Electromecànica de Vehicles. «A més de mostrar molt interès pel món de l’automoció i destacar per les bones qualificacions, també va participar, amb gran aprofitament, en altres activitats, com el programa Erasmus+ KA229 i va formar part de l’equip d’alumnes d’electromecànica que van dissenyar i fabricar l’estructura del banc solar que actualment és als patis del nostre centre”, expliquen des de la casa salesiana.

Laura, actualment, treballa a Talleres Midas, on va desenvolupar les pràctiques del cicle i conscients del seu potencial no van dubtar a contractar-la. Alhora, compagina la feina amb els estudis d’un altre cicle de la família de Transports i manteniment de vehicles.

Des del departament d’electromecànica de Salesians de Joan XXIII afirmen no poder estar més orgullosos. «L’orgull de tot professor és veure com el treball i l’esforç dels seus alumnes és reconegut i dóna fruit», conclouen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…