Una alumna salesiana treu un 10 a la prova de Selectivitat

30 junio 2022

Salesians Comunicació

l

Marta Bernadet ha estudiat la primària i l'ESO a Salesians Sant Boi de Llobregat i el Batxillerat científic a Salesians Sant Vicenç dels Horts.

L’alumna de Batxillerat Científic de Salesians Sant Vicenç, Marta Bernadet, transmet felicitat després de saber que ha tret un 10 a la prova de Selectivitat, conjuntament amb un altre alumne de l’Escola Pia de Sabadell.

La primera i última vegada que un estudiant català va obtenir un 10 a les Proves d’Accés  a la Universitat va ser el 2014.

«Si alguna cosa ens omple de satisfacció, és veure com els nois i noies que hem acompanyat durant la seva etapa escolar aconsegueixen el que es proposen. Marta ha acabat batxillerat científic amb matrícula d’honor, i ha posat la cirereta al pastís obtenint un dels dos únics 10 a la selectivitat d’aquest any a tot Catalunya», expliquen orgullosos des de Salesians Sant Vicenç dels Horts.

En una entrevista a Catalunya Ràdio explica que està contenta perquè podrà estudiar medicina. «Fent de pacient mirava qui m’atenia i em deia: jo de gran vull fer el mateix per als altres. I aquí estic».

Marta va fer la primària i l’ESO a Salesians Sant Boi i el batxillerat a Sant Vicenç. Noia activa i inquieta, toca el saxo i ha estat jugadora de futbol al club santboià fins que el lligament creuat del genoll li va dir prou.

També dedica part del seu temps lliure al voluntariat a la parròquia Maria Auxiliadora, com a animadora de grups de fe.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…