“Viviu la vida partint de Déu”

4 agosto 2023

Salesians Comunicació

l

El Rector Major visita, el matí del 3 d'agost, la Ciutat de l'Alegria, l'espai per a la Fira Vocacional i la celebració del perdó a la JMJ de Lisboa.

Don Ángel Fernández Artime, acompanyat pel Provincial de Portugal i Cap Verd​, José Aníbal Mendonça, i els Consellers per a la Formació, Ivo Coelho, Juan Carlos Godoy, de la Regió Mediterrània, i Héctor Romero, d’Amèrica Con Sud, va visitar Belém i la Ciutat de l’Alegria, on es concentren la Fira Vocacional i el Parc del Perdó de la Jornada Mundial de la Joventut 2023 (JMJ). Aquest és l’espai on el Papa Francesc confessarà divendres al matí alguns joves pelegrins en un dels 150 confessionaris instal·lats al Parc del Perdó.

El grup va visitar alguns llocs turístics de la zona de Belém. Inês Osório, professora d’Història, Nuno Santos, professor de Portuguès i Espanyol, i Sandra Marques, professora d’Anglès, tots ells professors dels Salesians de Lisboa, van actuar com a guies turístics i traductors de la delegació, proporcionant contextualització històrica i arquitectònica.

A continuació es van acostar a la Ciutat de l’Alegria, un espai que pretén propiciar la trobada entre els joves i l’Església en les diferents expressions: ordres religioses, comunitats, moviments i associacions, i on la Família Salesiana va estar representada pels Salesians de Don Bosco, les Filles de Maria Auxiliadora i Canção Nova.

Un cop més, el Rector Major va ser abordat moltes vegades per joves de diverses parts del món que van aprofitar la trobada per fer-se fotos i compartir l’experiència de la JMJ. A l’espai dedicat als Salesians i a les Filles de Maria Auxiliadora a la Fira de les Vocacions, el Rector Major i la Mare General, Sor Chiara Cazzuola, van escriure missatges als milers de joves que han passat i hi passaran aquests dies.

“Els meus estimats joves -va escriure el P. Ángel-, sigueu feliços fent la vostra vida a partir de Déu, sempre amb Ell i vivint amb veritable amor”.

La Mare Chiara també va visitar el lloc, i per poc no es va trobar amb el Rector Major, al panell que mostra l’evolució de la Congregació al llarg dels anys va escriure: «Estimats joves, desitjo, amb Don Bosco i la Mare Mazzarello , que sigueu feliços en el temps i en l’eternitat. Escolteu la veu de Jesús i seguiu-lo sense por. Que Maria sigui la vostra ajuda i la vostra guia».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.