“Viviu la vida partint de Déu”

4 agosto 2023

Salesians Comunicació

l

El Rector Major visita, el matí del 3 d'agost, la Ciutat de l'Alegria, l'espai per a la Fira Vocacional i la celebració del perdó a la JMJ de Lisboa.

Don Ángel Fernández Artime, acompanyat pel Provincial de Portugal i Cap Verd​, José Aníbal Mendonça, i els Consellers per a la Formació, Ivo Coelho, Juan Carlos Godoy, de la Regió Mediterrània, i Héctor Romero, d’Amèrica Con Sud, va visitar Belém i la Ciutat de l’Alegria, on es concentren la Fira Vocacional i el Parc del Perdó de la Jornada Mundial de la Joventut 2023 (JMJ). Aquest és l’espai on el Papa Francesc confessarà divendres al matí alguns joves pelegrins en un dels 150 confessionaris instal·lats al Parc del Perdó.

El grup va visitar alguns llocs turístics de la zona de Belém. Inês Osório, professora d’Història, Nuno Santos, professor de Portuguès i Espanyol, i Sandra Marques, professora d’Anglès, tots ells professors dels Salesians de Lisboa, van actuar com a guies turístics i traductors de la delegació, proporcionant contextualització històrica i arquitectònica.

A continuació es van acostar a la Ciutat de l’Alegria, un espai que pretén propiciar la trobada entre els joves i l’Església en les diferents expressions: ordres religioses, comunitats, moviments i associacions, i on la Família Salesiana va estar representada pels Salesians de Don Bosco, les Filles de Maria Auxiliadora i Canção Nova.

Un cop més, el Rector Major va ser abordat moltes vegades per joves de diverses parts del món que van aprofitar la trobada per fer-se fotos i compartir l’experiència de la JMJ. A l’espai dedicat als Salesians i a les Filles de Maria Auxiliadora a la Fira de les Vocacions, el Rector Major i la Mare General, Sor Chiara Cazzuola, van escriure missatges als milers de joves que han passat i hi passaran aquests dies.

“Els meus estimats joves -va escriure el P. Ángel-, sigueu feliços fent la vostra vida a partir de Déu, sempre amb Ell i vivint amb veritable amor”.

La Mare Chiara també va visitar el lloc, i per poc no es va trobar amb el Rector Major, al panell que mostra l’evolució de la Congregació al llarg dels anys va escriure: «Estimats joves, desitjo, amb Don Bosco i la Mare Mazzarello , que sigueu feliços en el temps i en l’eternitat. Escolteu la veu de Jesús i seguiu-lo sense por. Que Maria sigui la vostra ajuda i la vostra guia».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Aprendiendo a vivirBlogs
Vivir dando gracias

Vivir dando gracias

A veces pensamos que nuestra vida cristiana es una forma de vida en la que cumplimos ciertos mandamientos, ritos y costumbres, y que al final nos llegará un premio. ¡Qué equivocados estamos! Vivir así la vida cristiana puede causarnos agobio, ya que por mucho que...