Yassin Halim, un jove que va ser atès per la Fundació Don Bosco, bateja amb el mateix nom la seva nova perruqueria

26 agosto 2022

Fundació Don Bosco

l

El jove que va ser atès a les llars del projecte Buzzetti a Tenerife es mostra enormement agraït per la tasca dels salesians.

Yassin, un jove que va ser atès a les llars del projecte Buzzetti de la Fundació Don Bosco, bateja agraït amb el nom de Don Bosco la Perruqueria que recentment ha obert a Santa Cruz de Tenerife.

“Per què li has posat Don Bosco?” pregunta un client de la Barber Shop, mentre el jove barber li arregla la barba. «Perquè Don Bosco em va treure del carrer». És la pregunta freqüent a la qual Yassin Halim, ha de respondre a molts dels seus clients.

Fa gairebé quatre anys arribava amb pastera, amb el seu somni a la motxilla i molta incertesa. Mesos de carrer, mesos a Càritas Diocesana i aprenentatge de l’idioma amb la Fundació Don Bosco, fins que una ordre d’expulsió per estar indocumentat el confinà en una de les llars del projecte Buzzetti a Tenerife.

Avui dia veu complert el seu somni i és per a ell un orgull explicar perquè té present Don Bosco en el seu lloc de treball.

La Fundació Don Bosco

És una fundació de la Inspectora Salesiana Maria Auxiliadora dels Salesians que desenvolupa projectes d’atenció residencial, socioeducatius, d’inserció sociolaboral, de suport a l’educació formal, de lluita contra la bretxa digital, de promoció comunitària, a més d’iniciatives de voluntariat social. Té una metodologia pròpia: el sistema preventiu. Es caracteritza per l’educació integral i l’acompanyament personalitzat, amb la persona com a protagonista del procés i en clima de família.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilesssm
Jornada de “Peso por kilos” para iniciar la Campaña “Operación Quilo” en Ourense

Jornada de “Peso por kilos” para iniciar la Campaña “Operación Quilo” en Ourense

Bajo el lema “Abrimos Caminos, hacemos Navidad” vuelve la campaña tradicionalmente organizada por AMENCER y lo hace con la jornada de “Peso por kilos” en el que las personas invitadas donan a esta “Operación Quilo” tantos kilos de comida como sea su peso. Para el...

ActualidadEscuelassmx
82 proyectos de centros educativos se presentan a la 36 edición del Premio Nacional Don Bosco a la innovación y la investigación juvenil

82 proyectos de centros educativos se presentan a la 36 edición del Premio Nacional Don Bosco a la innovación y la investigación juvenil

La fase final tendrá lugar en Zaragoza en marzo de 2023 y contará con una selección entre los 116 jóvenes presentados, tutorizados por 43 docentes, que proceden de 9 comunidades autónomas y 29 centros educativos.