Primer premi al 10è Certamen de Teatre del Polígono Sur per Salesians Trinidad

20 junio 2023

Comunicació Trinidad

l

El Certamen va tenir lloc del 22 al 26 de maig i va acollir vuit obres de col·legis i instituts de diversos punts d´Andalusia.

El grup de teatre grecollatí Nihil Nimis de Salesians Trinidad va obtenir el primer premi al 10è Certamen de teatre jove del Polígono Sur que organitza cada any l’IES Joaquín Romero Murube. Aquest Certamen va tenir lloc del 22 al 26 de maig i va acollir vuit obres de col·legis i instituts de diversos punts d’Andalusia, procedents de llocs com Jaén, El Puerto de Santa María, La Rinconada, Mairena del Aljarafe, Sevilla capital…

La gala de lliurament de premis es va celebrar dijous passat 1 de juny. Al llarg de la gala, magistralment animada per dos actors professionals, es van donar a conèixer els nominats a cadascuna de les categories. “El nostre grup va acumular fins a tres nominacions: millor actriu de repartiment (Ana Escandón), millor actriu principal (Clara Ascasibar) i millor direcció (José Javier García-Carpintero). Cap d’aquests nominats no es va emportar el premi, però no importava, ja van ser premiats amb la mateixa nominació. El millor encara havia d’arribar. Una quarta nominació a la millor obra, el darrer premi de la gala, el més desitjat… Aquest és el que va conquistar aquest grup d’alumnes que ha fet en poc temps un treball superb: una estatueta, un diploma i 200 euros”, compartien sobre l’emocionant reconeixement.

Al dia següent, el 2 de juny, van presentar el premi als seus companys i professors i van representar l’obra perquè també es pogués gaudir i apreciar a l’escola. Els aplaudiments i les felicitacions van rubricar l’èxit de la posada en escena. Encara no s’han apagat els ressons dels últims aplaudiments i aquest grup, que ha contagiat altres companys per al proper curs, està pensant ja en el projecte de l’any que ve. Llarga vida al teatre!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…