Taller d’alfabetització per a dones migrants a Salesians Girona

13 julio 2023

Salesians Girona

l

La parròquia salesiana de Santa Eugènia de Ter de Girona ha impartit a una trentena de dones migrants un taller d’ alfabetització per aprendre a llegir, escriure, i parlar en català

«Durant tot el curs escolar, des de les 15:15 h i fins les 16:15 h,  hem impartit a la parròquia  salesiana de Santa Eugenia de Ter de  Girona, un taller d’alfabetització per a mares o persones immigrants que tenien interès en aprendre a llegir, escriure, i parlar català», explica el salesià Josep Maria Camprubí.

I afegeix: «l’han freqüentat unes 30 persones, la majoria mares musulmanes que viuen en el nostre barri. Un equip de voluntaris les ha acompanyades i ajudat a anar aprenent aquests elements bàsics per ajudar-les a integrar-se en la realitat que viuen aquí. Algunes d’elles tenen els seus fills en els nostres projectes de la plataforma d’educació social».

Com a festa final es va fer un berenar fraternal aportant totes elles productes casolans de la seva cultura gastronòmica. «L’ambient i la relació entre les persones voluntàries del projecte i les alumnes és digne de destacar, per l’interès i professionalitat d’uns i per la voluntat d’aprendre de les altres», conclou el salesià.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…