Verónica Crespo, antiga alumna de Salesians La Almunia, aconsegueix el Premi Napolitan Victory Awards

5 septiembre 2023

Comunicació La Almunia

l

La periodista aragonesa, directora de La Revista d'ACOP des del 2020, va aconseguir el guardó en la categoria de millor publicació política de l'any.

La periodista aragonesa Verónica Crespo, directora de La Revista d’ACOP des del 2020 i antiga alumna de la casa salesiana de La Almunia, va rebre el Premi Napolitan Victory Awards a la categoria de millor publicació política de l’any. Aquest reconeixement, atorgat per The Washington Academy of Political Arts & Sciences a Washington DC, va tenir lloc el 26 d’agost passat durant la cerimònia de lliurament duta a terme a The Capitoll Hill Club, en un esdeveniment que va comptar amb la presència de consultors i acadèmics de més de 30 països.

”Enhorabona, Verónica. Com la teva família, nosaltres també ens sentim molt orgullosos de tu. Vas ser una alumna excel·lent i avui t’has convertit en una gran dona i una gran professional. Et desitgem molts èxits en la teva vida. Felicitats, campiona”. Aquest missatge podia llegir-se a les xarxes socials de la presència salesiana aragonesa per posar en valor la feina feta des de la millor publicació de l’any a Comunicació Política de parla hispana del món.

Els Napolitans Victory Awards són els premis més prestigiosos de la comunicació política amb l’objectiu de reconèixer les millors campanyes adreçades a audiències de parla hispana del món, valorar professionals de la comunicació política en mitjans de premsa, acadèmics, mitjans tecnològics i digitals, llibres i revistes polítiques, així com la producció de vídeo i àudio per a campanyes, entre d’altres.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…