El Centre Juvenil Salesià Porta Oberta commemora el seu 35è aniversari

5 octubre 2023

Salesians Burriana

l

Salesians Borriana va reunir els antics animadors amb la vista posada en el 40è aniversari, que Porta Oberta celebrarà el 2028.

El Centre Juvenil Salesià Porta Oberta va commemorar el passat dissabte 30 de setembre el seu 35è aniversari amb una jornada en la què estaven convocats els monitors i antics animadors d’aquesta associació juvenil, la més nombrosa de tota la ciutat de Borriana, amb més de 500 destinataris actualment i per la qual han passat milers d’infants i joves en aquesta ja llarga trajectòria vital.

El matí va començar amb una acollida a tots els participants, que van poder retrobar-se, conversar, recordar els bons moments compartits i buscar-se als àlbums de fotografies dels campaments i activitats de tots aquests anys, així com recórrer les sales i espais actuals de l’associació .

A continuació, van celebrar junts una Eucaristia a la Parròquia Maria Auxiliadora Burriana, oficiada pel director de la nostra la salesiana, Pepe Gómez. Al final de la mateixa, la presidenta de Porta Oberta, Ana Peris, va tenir unes paraules d´agraïment a tots els que han format part d´aquest centre juvenil. També van intervenir en nom de la Federació Don Bosco Comunitat Valenciana la seva presidenta i el seu vicepresident, Andrea Ávila i Andrés López, els qui van felicitar Porta Oberta per aquest aniversari i van destacar també la implicació i dedicació dels seus animadors en diferents càrrecs de la Federació.

Per acabar el torn d’agraïments, va intervenir l’alcalde de l’ Ajuntament de Burriana, Jorge Monferrer, antic alumne del col·legi, que va recordar la seva època juvenil al primer moviment ‘scout’, amb el salesià Pepe Guillén, i que va ser el germen de Porta Oberta. Monferrer també va assenyalar que diversos dels regidors de l’actual equip de govern han format part de l’associació i que el futur de Burriana també està molt vinculat als que ara són destinataris del centre juvenil, desitjant llarga vida i èxits a Porta Oberta.

Després de les fotos de record, tots els assistents van compartir un dinar al pati del col·legi i una festiva sobretaula, amb jocs, balls i animacions a càrrec d’animadors de diferents èpoques.

Un preciós dia per al record, amb la vista posada al 40è aniversari, que Porta Oberta celebrarà el 2028. Com al principi, seguim cantant: “obrim camins, oferint l’amistat”. Moltes felicitats i viva Porta Oberta!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…