Els projectes socials de Borriana com la Casa Don Bosco i el PAE Porta Oberta formaran part del projecte ‘Endavant Igualtat’ del Villarreal CF

2 noviembre 2023

Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT)

l

‘Endavant Igualtat’ és una proposta molt il·lusionant per a la Fundació Iniciativa Solidària Àngel Tomàs (FISAT) dels Salesians, perquè està en línia amb els valors en què creuen i sobretot en el poder de transformació social a través del compromís.

La direcció de la Fundació Ángel Tomás (FISAT) a Burriana ha estat convidada al nou curs d’Endavant Igualtat en què van assistir-hi la totalitat de les entitats amb què col·labora el Vila-real.

¿Què és Endavant Igualtat?

A través de la marca corporativa ‘Endavant’, el Villarreal CF i la Fundació del Villarreal CF duen a terme el seu programa de Responsabilitat Social, amb l’objectiu de col·laborar amb l’impuls de la província de Castelló a través de les diferents activitats que realitzen des de fa més d’una dècada amb fins socials, culturals, esportius, educatius i turístics.

Una de les àrees que engloba el projecte és Endavant Solidaritat amb què el Vila-real CF col·labora amb una gran varietat d’Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions, fundacions, associacions i centres provincials i autonòmics, brindant-los suport, recursos i visibilitat.

El Vila-real ja ha col·laborat amb FISAT Burriana a través de diferents iniciatives el 8 de març, dia de la Dona, i els projectes dedicats a infants i joves han tingut l’oportunitat d’assistir a diferents trobades esportives al llarg de la lliga.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…