El nou professorat es forma en identitat salesiana

9 noviembre 2023

Salesians comunicació

l

La tradicional formació inicial per al professorat de recent incorporació el primer any a la Inspectoría Salesiana Maria Auxiliadora es va impartir a Málaga per a un centenar de participants, que van rebre formació sobre la relació educativa salesiana a l'escola: presència i assistència.

Més d’un centenar de docents de nova incorporació van participar en la tradicional formació inicial per a primer any que es va impartir a Málaga. La casa Diocesana d’espiritualitat Beato Manuel González va acollir aquesta trobada formativa per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora per aprofundir sobre la identitat de l’Escola Salesiana.

Aquestes jornades de treball, acompanyades per l’equip coordinador d’Escoles, van aprofundir en el context dels Salesians al món, l’estil educatiu salesià o el model de persona de l’escola, entre d’altres.

La Inspectoria Salesiana “Maria Auxiliadora” compta amb 59 Col·legis repartits en 8 comunitats autònomes amb quaranta mil alumnes i gairebé 3.000 docents. L’oferta educativa inclou 157 unitats de 2n Cicle d’Infantil, 335 d’Educació Primària, 296 d’ESO, 88 de Batxillerat, 52 Cicles de FP Bàsica, 85 Cicles Formatius de Grau Mitjà i 73 de Grau Superior.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…