La cara més solidària de Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi

16 noviembre 2023

Comunicació Alcoi SVF

l

La Família Salesiana s'uneix a la tradicional rifa solidària per col·laborar amb un asil i un centre ocupacional.

La cara més solidària de Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi es va poder veure el 10 de novembre a la vetllada organitzada pels antics alumnes. En aquesta trobada, la Família Salesiana d’Alcoi es va reunir per celebrar una rifa i col·laborar amb el centre ocupacional per a persones amb discapacitat Gormaget i amb l’asil llar San José.

Els donatius recaptats van sumar una quantitat que va superar la de l’any anterior i que servirà perquè el dia 6 de gener representants de la casa salesiana acompanyin els Reis Mags als dos centres a lliurar els presents.

Aquesta tradició ve des de fa més de trenta anys i segons expliquen des de la junta directiva dels antics alumnes, “veure persones que estan en l’anomenada tercera edat gaudir com a infants és el  l’al·licient més gran per continuar amb aquesta tradició”.

En concret, la visita al Centre Ocupacional de Gormaget “és emocionant, i val tot l’esforç que és realitzar aquestes dues visites el mateix dia, movent molta gent ja que el seguici dels Reis Mags és molt gran”, expliquen.

Aquest any s’encarregaran d’ajudar Ses Majestats, la Filà Alcodians per la seva capitania a les Festes de Moros i Cristians 2024, el centre juvenil Pinardi pel desè aniversari de la seva creació i el Grup Tesalín pels seus 40 anys de vida.

La rifa d’aquest any va comptar amb més de 30 donatius d’entitats de la ciutat. Un gran assortiment i variat de premis que van fer que hi hagués més quantitat que altres anys i que fos molt desitjable que et toqués qualsevol. A la trobada estaven representats tots els grups de la Família Salesiana: Associació de mares i pares, Filà Alcodianos, Grupo Tesalin, Atlético Salesiano, Centre Juvenil Pinardi, Grup Scout Brownsea, Patín Alcodiam Salesiano, Cooperadors, Associació de Maria Auxiliadora, Antics Alumnes, Regional Antics Alumnes, Comunitat Salesiana d’Alcoi, Professors i aquest any també Associació de Maria Auxiliadora de Salesians Joan XXIII.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…