El Projecte «Ubuntu, Todos Somos Uno» es posa en marxa a Jerez

21 noviembre 2023

Comunicació Jerez Torres Silva

l

Salesians Torres Silva llança una Simfonia de Col·laboració i Art que culminarà en un espectacular concert al «Cartuja Center CITE» a Sevilla.

El col·legi Salesià Jerez Torres Silva va iniciar una emocionant travessia educativa amb el projecte interdisciplinar UBUNTU, submergint el seu alumnat de 5è, 6è de Primària i 1r d’ESO en la preparació i assaig de l’obra «Ubuntu, Todos Somos Uno». Una experiència que culminarà en un espectacular concert el 2 de juny de 2024 al «Cartuja Center CITE» a Sevilla, envoltats de músics i actors professionals, juntament amb infants de tota Andalusia.‌

Renaixent després de la pausa per la pandèmia

L’entusiasme va ressonar a la primera trobada del professorat el passat 28 d’octubre a El Rincón de la Victoria a Málaga. “Després d’un parèntesi forjat per la pandèmia, ressorgim amb vigor per reprendre l’obra que va quedar a mitges a causa del confinament. «Ubuntu, Todos Somos Uno» s’erigeix com el fil conductor d’aquesta iniciativa educativa única”, expliquin.

Prop de 40 docents es van reunir a les instal·lacions del col·legi Novaschool Añoreta per compartir coneixements i establint criteris comuns per garantir un ensenyament interdisciplinari de qualitat. El compromís dels educadors reflecteix el desig de proporcionar als estudiants una experiència que transcendeixi les fronteres de l’aula, amb coordinadors i directors musicals d’alt nivell i amb una gran experiència en aquest camp educatiu-cultural.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…