La primera trobada vocacional salesiana d’aquest curs recala al Tibidabo

21 noviembre 2023

Josep Lluís Burguera

l

Las comunidad de Barcelona acogió a los jóvenes y formadores que participaron en la primera convivencia vocacional en la inspectoría María Auxiliadora

Una dotzena entre joves i formadors han dedicat bona part del matí del dissabte 11 de novembre a aprofundir en clau vocacional i d’autoconeixement les seves opcions vitals i el seu projecte personal de vida a la casa salesiana del Tibidabo, de tan profund significat salesià en la història de la Congregació a Espanya.

Després d’un breu recorregut per la basílica, la cripta i altres dependències d’aquesta obra, els tres aspirants i els salesians que els acompanyaven van dedicar un temps significatiu per a la reflexió personal i el diàleg de grup. Manolo Hurtado, director de la casa vocacional i d’acolliment Bartolomé Blanco, de Sevilla, hi va exercir de responsable de la convivència; acompanyat també per Jordi Lleixà, delegat inspectorial de pastoral juvenil i per altres salesians.

El programa de la convivència es va completar amb visites a Martí Codolar i Can Prats, cases de gran significat en la història salesiana perquè Don Bosco les va conèixer personalment durant la seva visita a Barcelona en la primavera de 1886.

Aquesta trobada vocacional de cap de setmana ha tingut per lema “Soc el somni-projecte de Déu” i és la primera de les tres que estan programades en la Inspectoria Maria Auxiliadora per a aquest curs: queda una a València i una altre a Sevilla.



0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…