Les escoles salesianes aprofundeixen en elements claus de la funció directiva

23 noviembre 2023

Salesians Comunicació

l

Durant els dies 21, 22 i 23 de novembre va tenir lloc a Madrid la setena edició de la trobada de directors d'escoles salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Durant els dies 21, 22 i 23 de novembre va tenir lloc a Madrid la setena edició de la trobada de directors d’escoles salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora per treballar aspectes com les claus durant unes jornades de treball que van comptar amb la salutació d’Óscar Bartolomé, coordinador Nacional d’Escoles, i Jordi Lleixà, delegat de Pastoral, on es van reunir més d’un centenar de participants de les diferents escoles salesianes de Catalunya, Aragó, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, les Balears, Andalusia, Extremadura i les Canàries.

Miguel Canino, coordinador inspectorial d’Escoles, presentava la motivació de la trobada i compartia el sentit de la trobada en què es representa la xarxa salesiana formada per 59 escoles, integrades per més de 50.000 alumnes, 3.000 professors i 600 membres del personal d’administració i serveis.

Entre els diferents moments de treball de la primera jornada va destacar la reflexió sobre ‘El primer anunci’ a les escoles, juntament amb elements claus per evangelitzar. També a la jornada de dimecres es va continuar amb les reflexions sobre el proper capítol inspectorial, presentades per l’inspector Fernando Miranda, juntament amb el Vicari, José Luis Navarro; la presentació de la nova estructura d’Escoles i informacions i presentacions, amb accent a l’estat de l’Erasmus K2 o el canal de denúncies, entre d’altres.

El final de la segona jornada es va centrar en la visió directiva de l’economia a les escoles, de la mà de Rafa Escamilla, i la visió estratègica de la comunicació, a càrrec de l’equip de la Delegació.

La trobada va finalitzar a Atocha on els participants van celebrar l´eucaristia i es van sumar a l’acte de graduació de les promocions dels cursos d’experts en Direcció de Centres Educatius i Coordinació de Pastoral.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…