Celebrada la 19a Assemblea Europea del Moviment Juvenil Salesià

30 noviembre 2023

ANS

l

Del 24 al 26 de novembre amb la participació d´una representació de joves d´Espanya.

La 19a Assemblea Europea del Moviment Juvenil Salesià (MJS) es va fer a Szczecin, del 24 al 26 de novembre, amb la participació d’una representació de joves d’Espanya.

L’esdeveniment anual té com a objectiu ser un moment de trobada, de compartir, d’avaluació i planificació de les diverses dinàmiques del moviment juvenil; aquest any, en particular, per començar a preparar el Sínode dels Joves del MJS, que es durà a terme el 2024 a Valdocco i Colle Don Bosco amb la participació de joves de tot el món. A la trobada van assistir-hi joves, salesians i Filles de Maria Auxiliadora vinculats al MJS de diversos països europeus.

”Va ser un temps d’alegria, de compartir, de pregària, d’aprofundiment de la nostra espiritualitat juvenil salesiana i de trobada amb la realitat del MJS polonès”, compartien sobre el desenvolupament de la trobada.

El moment de formació va anar a càrrec del salesià Mike Pace, qui va aprofundir en el «Somni dels nou anys» de Don Bosco, que el 2024 celebrarà el seu bicentenari. A partir de l’exploració del son, es van fer diferents treballs de planificació i estudi. El «Small Team» del MJS Europa també va fer un balanç de la situació del moviment al continent i va presentar el camí emprès. A més, es va triar el nou equip europeu.

”Elegim 2 nous membres de l’Equip Petit que coordinaran el nostre moviment en els propers anys. Benvinguts, Maria Inês (SYM Portugal) i Jeremy (SYM Malta). També vam triar el destí per a la nostra propera Assemblea General: Alemanya”, concloïen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…