Formació per a joves salesians: empatia, congruència i acceptació

7 diciembre 2023

Daniel García Corral

l

El cap de setmana entre l'1 i el 3 de desembre, els joves salesians que estan en el seu període formatiu del postnoviciat i el tirocini van tenir un temps de formació i intercanvi dels seus primers passos en la vida salesiana.

Aquest cap de setmana passat els salesians joves que es troben en el període formatiu del postnoviciat i del tirocini han tingut una trobada a la Casa Inspectorial Salesians Santiago el Mayor.

Des del divendres 1 fins al diumenge 3 aquests joves salesians han tingut moments de convivència, de trobada fraterna, en què han pogut intercanviar experiències i visió sobre els seus primers passos a la vida salesiana.

Així mateix, han participat d’una formació amb la psicòloga Ana Cantizano, membre del Centre Mèdic-Psicològic de CONFER on desenvolupa la seva vocació i activitat professional en l’acompanyament de religiosos i religioses.

El fil conductor de la formació rebuda pels salesians joves ha estat “La relació d’ajuda. Actituds bàsiques per a relacions sanes i sanadores: el desenvolupament de l’empatia, la congruència i l’acceptació”.

Els germans joves manifesten l’agraïment a la Congregació per la possibilitat de rebre aquestes formacions que els ajuden en el desenvolupament humà i vocacional, entenent que el seu equilibri i benestar redundarà en la vocació apostòlica consagrada.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…