Testimonis de vida per preparar el seu 150è Aniversari

11 diciembre 2023

Salesians Comunicació

l

El 9 de maig del 2023 es complia el 147è aniversari de la fundació de l'Associació de Salesians Cooperadors. En aquell moment, aquest grup de la Família Salesiana va decidir iniciar un camí de preparació per a la celebració dels seus 150 anys de vida.

En aquesta preparació cap al 150è aniversari s’estan realitzant diverses accions:  El dia 9 de cada mes llancen una “Newsletter” informativa d’aquesta preparació.

Una altra acció, en què la Regió Ibèrica dels Salesians Cooperadors està tenint especial protagonisme en aquest mes de desembre, són els testimonis al Canal de Youtube. Al llarg de tot el mes, amb un testimoni per dia, es publiquen al canal els enregistraments d’algunes persones amb especial significació a l’Associació.

1 de desembre: Borja Pérez
3 de desembre: Rafa Moreno
4 de desembre: Sor Luisa Lagares
5 de desembre: Gonzalo Caso
6 de desembre: María Teresa Castells
7 de desembre: Mónica Domingo
9 de desembre: Rocío del Nido
10 de desembre: Valter Silva
11 de desembre: Covadonga Díaz

Demà 12 de desembre serà el torn per a Fernando Llamazares. I així fins al dia 31 de desembre, que tancarà les intervencions Raúl Fernández.

S’oferirà el testimoniatge de gairebé 30 cooperadors i alguns delegats. Al canal s’ofereixen testimonis a nivell mundial. Es va començar el mes de juliol passat i s’estendrà fins a l’any del 150è Aniversari.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…